Zorghuisvesting

Ontwerp en materiaalafwerkingen worden gekozen met het oog op hygiëne, duurzaamheid en gebruiksgemak.

Prefab betekent een hogere kwaliteit

Zorgcentra en ziekenhuizen lenen zich uitstekend voor prefab badkamers. Onze badkamerunits hebben een hoge kwaliteit, zijn veilig én hygiënisch. Bovendien biedt deze manier van werken een hoop voordelen. Prefab badkamers voor zorgcentra en ziekenhuizen zijn in dat geval een uitkomst. Uiteraard letten wij op de wettelijke eisen en voeren we strenge kwaliteitscontroles uit tijdens het productieproces en de plaatsing.

ONTWORPEN VOOR DE ZORG

SANU maakt prefab badkamers voor zorgcentra en ziekenhuizen volgens wettelijke eisen en normeringen. Waaronder de DIN voor waterdicht badkamers bouwen. Daarbij zijn veiligheid, voldoende ruimte én hygiëne erg belangrijk, zodat de patiënt zich moeiteloos kan wassen of hierbij zo optimaal mogelijk geholpen kan worden. In overleg met onze ontwerper, kunnen wij onze prefab badkamers voor ziekenhuizen ook voorzien van extra’s.

  • Rolstoel vriendelijke designs
  • Noodkoorden
  • Corrosiebestendige montagematerialen

IEDERE BADKAMER IS GETEST

Wij testen alle badkamers voordat deze de productieruimte verlaten. De kwaliteitscontrole checklist bevat meer dan 100 controlepunten en is aangevuld met testen voor het leidingwerk en de elektra. Kwaliteitsinspecties vinden plaats op aangewezen punten op de productielijn of in aparte secties. Door de kwaliteit tijdens de productie te controleren, verlaat de prefab badkamer enkel de fabriek zonder defecten.

  • Badkamers zijn afgeperst en direct gereed voor gebruik
  • Testrapporten worden gebundeld met iedere levering

HYGIËNE EN GEBRUIKSGEMAK

Veiligheid én prettig wooncomfort zijn belangrijke punten in zorgcentra. Badkamers in zorgcentra kunnen echter risicovolle ruimtes zijn. Met speciale prefab badkamers voor zorgcentra heb je dankzij één ontwerp wel tientallen of honderden kant-en-klare badkamers die veilig en ruim genoeg zijn. En die bovendien volledig aangepast zijn op de wensen van de bewoners. Je bepaalt met onze ontwerper zelf wat de materiaalafwerkingen worden, met het oog op hygiëne, duurzaamheid en gebruiksgemak.

BADKAMERS OP MAAT

Schakel ons in en dan kijken we graag met je naar de mogelijkheden. Op basis van de wensen, tekenen we graag een ontwerp dat aansluit of presenteren we één van onze standaard modellen als alternatief. Uiteraard houden wij wettelijke eisen of verplichtingen voor badkamers in zorgcentra aan als leidraad bij het ontwerpen. Al in het bezit van een tekening? Dan kijken wij graag hoe wij het ontwerp kunnen realiseren.

Meer informatie nodig? Neem contact op met onze specialisten

NIEUWSBERICHTEN