Heb je vragen?

Neem telefonisch contact op of stuur een mail. Wij reageren zo spoedig mogelijk.

KANTOORTIJDEN

Neem contact op.

Documentatie
Woningbouw

Prefab badkamers woningbouw

De nieuwe industriestandaard voor het bouwen van woningen. Prefab badkamers zijn onmisbaar in het opschalen van de woningproductie.
sociale-woningen-prefab-badkamer-elementen

Prefab badkamers zijn onmisbaar om de vraag bij te houden

Als het gaat om bouwefficiëntie, wordt modulair bouwen snel de nieuwe industriestandaard. De vraag naar nieuwe woningen neemt op dit moment snel toe en als onderdeel van de puzzel om sneller te bouwen zijn prefab badkamers onmisbaar als antwoord. De populariteit van prefab badkamers in de woningbouw neemt ieder jaar weer toe. Het is sneller, goedkoper en duurzamer om met prefab te bouwen. 

Modulaire badkamers kunnen snel worden gebouwd, in verhouding tot de tijd die het kost om iedere badkamer afzonderlijk te bouwen in een groot project. Het resultaat van het wegnemen van de badkamers van het kritieke pad is dat de totale tijd die nodig is voor een bouwproject aanzienlijk kan worden verkort – tot 30%. Dankzij het eenvoudige plug & play systeem zijn prefab badkamers voor woningen snel te installeren. 

SANU levert prefab badkamer- en toilet units voor de woningbouw. Benieuwd naar de ontwerpen? Neem dan contact met ons op.

Voordelen prefab badkamers woningbouw

REDUCEER HERSTELWERKZAAMHEDEN

Het repetitieve karakter van de productie van prefab badkamers elimineert defecten. Kwaliteit wordt bij iedere stap gecontroleerd.

Vergroot veiligheid BOUWPLAATS

Minder beweging op de bouwplaats, staat gelijk aan minder kans op ongelukken.

Verkort de tijdlijn

Eerder operationele inkomsten, lagere algemene bouwkosten en minder arbeidsuren.

ÉÉN AANSPREEKPUNT

Met slechts één aanspreekpunt voor de badkamers kun je jezelf concentreren op andere delen van het project.

VEELGESTELDE VRAGEN

Prefab badkamers worden plug&play geleverd met sanitair, elektra en aansluitverbindingen. Deuren kunnen op verzoek worden weggelaten. 

Uiteraard is SANU ook gespecialiseerd in prefab badkamerunits op maat. Er zijn geen grenzen aan de afmetingen. 

Alle prefab badkamers worden geleverd met een garantie van 7 jaar, die alles dekt behalve gebruikelijke slijtage, scheuren en verkeerd gebruik van de badkamerunits.

Roemer-contact

Roemer Schouwenaars – Business Developer

Neem contact op!

Benieuwd naar de mogelijkheden van prefab badkamers in jullie project? Bel ons of vul het formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.