Heb je vragen voor ons?

Neem contact met ons op of bezoek het SANU kantoor.

KANTOORTIJDEN

Neem contact met ons op.

  • Ma-Vrij: 07.00–17.30
  • Zat: 08.30–15.00
Documentatie
WONINGBOUW

Prefab badkamers woningbouw

De nieuwe industriestandaard voor het bouwen van woningen. Er is geen ontsnappen aan prefab badkamers om de enorme vraag naar woningen bij te houden.
sociale-woningen-prefab-badkamer-elementen

Prefab badkamers zijn onmisbaar om de vraag bij te houden

Als het gaat om bouwefficiëntie, wordt modulair bouwen snel de nieuwe industriestandaard. De vraag naar nieuwe woningen neemt op dit moment snel toe. En als onderdeel van de puzzel naar de oplossing zijn prefab badkamers onmisbaar. Als oplossing is de prefab badkamer ook immens populair in de woningbouw. In binnen- en buitenland neemt de vraag toe. Het is sneller, goedkoper en duurzamer om met prefab te bouwen. 

Modulaire badkamers kunnen snel worden gebouwd, in verhouding tot de tijd die het kost om elke badkamer afzonderlijk te bouwen in een groot project. Het resultaat van het wegnemen van de badkamers van het kritieke pad is dat de totale tijd die nodig is voor een bouwproject aanzienlijk kan worden verkort – tot 30%. Op één dag kunnen tot wel 25 badkamers worden geïnstalleerd dankzij de eenvoudige plug & play 

SANU levert prefab badkamer- en toilet units voor de woningbouw. Benieuwd naar onze ontwerpen? Neem dan contact met ons op!

Voordelen prefab badkamers woningbouw

REDUCEER HERSTELWERKZAAMHEDEN

Het repetitieve karakter van de productie van prefab badkamers elimineert defecten. Kwaliteit wordt bij elke stap gecontroleerd.

Vergroot veiligheid BOUWPLAATS

Minder beweging op de bouwplaats, staat gelijk aan minder kans op ongelukken.

Verkort de tijdlijn

Eerder operationele inkomsten, lagere algemene bouwkosten en minder arbeidsuren.

ÉÉN AANSPREEKPUNT

Met slechts één aanspreekpunt voor de badkamers kun je jezelf concentreren op andere delen van het project.

VEELGESTELDE VRAGEN

Prefab badkamers worden plug&play geleverd met sanitair, elektra en aansluitverbindingen. Deuren kunnen op verzoek worden weggelaten. 

Uiteraard zijn wij gespecialiseerd in prefab badkamerunits op maat. Er zijn geen grenzen aan de afmetingen. 

Alle prefab badkamers worden geleverd met een garantie van 7 jaar, die alles dekt behalve gebruikelijke slijtage, scheuren en verkeerd gebruik van de badkamerunits.

Roemer-contact

Roemer Schouwenaars – Business Developer

Neem contact op!

Benieuwd naar de mogelijkheden van prefab badkamers in jullie project? Bel ons of vul het formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.