Woningbouw

Sneller bouwen zonder in te leveren op kwaliteit.

Bouwen ging nog nooit sneller

De woningmarkt heeft te maken met een stijgend tekort aan woningen. Om de productie van nieuwe woningen op te schroeven is prefabricatie van zoveel mogelijk onderdelen een vereiste. Modulaire badkamers kunnen snel worden gebouwd, in verhouding tot de tijd die het kost om iedere badkamer afzonderlijk te bouwen op locatie. Het resultaat van het wegnemen van de badkamers van het kritieke pad, is dat de totale tijd die nodig is voor een bouwproject aanzienlijk kan worden verkort – tot 30%.

SERIEMATIGE BOUW

De prefab badkamer in de woningbouw rukt op. En dat valt makkelijk te verklaren. Want de prefab badkamers van SANU staan voor een hoge kwaliteit maatwerk, geschikt voor ieder soort woning. In samenspraak ontwerpen wij voor woningcorporaties of aannemers een serie modulaire badkamers die in een groot aantal leverbaar is. Wel zo praktisch als je tientallen of zelfs honderd badkamers nodig hebt voor een nieuwbouwproject.

FLEXIBEL IN MAATWERK

SANU levert prefab badkamers voor diverse sectoren: van de woningbouw tot de zorg en horeca. Samen met een ervaren, dynamisch team ontwerpen we maatwerk voor ieder soort situatie. Omdat we met één vast aanspreekpunt werken, wordt alles overzichtelijk. Je weet direct welke partij welke verantwoordelijkheid draagt. Het hele traject van ontwerpen, bouwen en uiteindelijk de aanleg kun je met een gerust hart aan SANU overlaten. Wij bouwen volgens een waterdicht plan.

KOSTENBESPAREND

Onze vakmensen assembleren jullie badkamers binnen slechts enkele uren. Je bespaart een hoop tijd en kunt de bouw met weken of zelfs maanden verkorten. Minder mensen op de bouwlocatie levert uiteindelijk ook minder kosten op.

  • Je hoeft geen monteur, loodgieter of tegelzetter meer in te schakelen.
  • De badkamers kunnen tegen weer en wind en zijn volledig waterdicht, waardoor de montage niet stil komt te liggen bij slecht weer.

ERVARING MET WONINGBOUW

Inmiddels hebben we al vele woningen en appartementen mogen voorzien van prefab badkamers en toiletten. Wanneer je onze hulp inschakelt, hebben we dus vaak al een aantal standaardopties om uit te kiezen. Wil je liever een ander model? Dat kan. Onze ontwerpers bekijken samen met jou hoe de badkamer eruit moet komen te zien. Voeg zelf details toe, kies je kleuren, tegelsoorten en/of sanitair zelf uit. Wij voegen dit alles samen in één overzichtelijk ontwerp.

Meer informatie nodig? Neem contact op met onze specialisten

NIEUWSBERICHTEN