Van Zanten Bouw heeft SANU ingeschakeld als partner voor de ontwikkeling en uitwerking van 162 prefab sanitaire ruimtes aan de Berberisweg in Rotterdam. De sanitaire ruimtes van 84 woningen worden compleet prefab geproduceerd in onze fabriek. De appartementen zijn bestemd voor de sociale huur. Alle badkamers worden opgeleverd in Q4 van 2021.

Van Zanten Bouw

Van Zanten Bouw is als aannemer aangesloten bij de ontwikkeling en bouw van het wooncomplex in Rotterdam. De innovatieve aannemer kwam met het idee van prefab sanitaire ruimtes om het bouwproces te versnellen. Het bedrijf zocht een partner die met een frisse blik de ontwikkeling en uitwerking van de prefab badkamers samen met de projectleiders kon oppakken.

Het is voor SANU de eerste samenwerking met Van Zanten Bouw. Door haar jarenlange badkamer-ervaring kwam SANU in beeld voor deze opdracht. Vrij snel na het bespreken van de aanvraag kon SANU aan de slag met het project vanuit de ontwerp- en productieruimte in Waalwijk. Om vertragingen de baas te blijven, worden alle prefab sanitaire ruimtes vroegtijdig geproduceerd en op voorraad gezet.

De badkamers, bestaande uit meerdere modellen, worden in onze fabriek geproduceerd en kant- en klaar naar de projectlocatie getransporteerd, wanneer Van Zanten Bouw deze afroept.

Wooncomplex Rotterdam

De innovatieve prefab sanitaire ruimtes zijn bestemd voor een nieuw wooncomplex in Rotterdam. De badkamers worden per verdieping verticaal geplaatst. Het installeren van een badkamer duurt ongeveer 2 à 3 uur. De investering van prefab wordt teruggewonnen door de tijd die hiermee bespaard wordt. Het resulteert uiteindelijk in een snellere bouw en kostenvoordeel. Na oplevering blijft SANU actief betrokken om de kwaliteit van de badkamers te waarborgen.

Oplevering
Alle units worden in de loop van 2022 opgeleverd.

lees verder

Gerelateerd nieuws

  • Gepubliceerd op: 22 juni 2021
    Lees verder
  • Gepubliceerd op: 30 maart 2021
    Lees verder