Werken bij SANU

Doe jij mee het met innoveren van de bouw?

SANU is een specialist in de bouw van innovatieve prefab sanitaire systemen. Wij kennen een gedreven en open cultuur, waarin het belang van de  werknemer hoog in het vaandel staat. Als je op zoek bent naar een uitdagende omgeving, dan zit je hier goed. Wij verwelkomen graag teamleden die positief, enthousiast en actief zijn. Voel jij jezelf hier in thuis? Neem dan contact met ons op!

Openstaande vacatures

  MEDEWERKER ASSEMBLAGE

Om 06.30 start jouw dag met een kop koffie tussen onze monteurs, logistiek medewerkers, kitters, tegelzetters, loodgieters en houtbewerkers. In de fabriek is het proces van A tot Z in huis. Je kletst even bij met collega’s, neemt de planning voor de dag door, hijst je werkbroek op en gaat aan de slag.

Jij werkt vanaf dan actief mee in de productie, maar je dag bestaat niet uit hetzelfde herhalende patroon van werkzaamheden. Het ene moment werk je aan de montage van sanitair in een studentenbadkamer en de andere keer help je een collega met het stellen van wandelementen. Tussendoor heb je overleg met je ploegleider, spar je met collega’s over verbeteringen in het proces en ondersteun je waar nodig.

Uitdagende functie

Loop jij warm voor een uitdagende functie met een grote variatie in werkzaamheden en projecten? Aarzel dan niet om de telefoon op te pakken en ons een belletje te geven. We komen graag in contact met gemotiveerde mensen.

 WERKVOORBEREIDER

Geen reken- of tekenwerk, maar plannen, organiseren en inkopen. Collega’s tasten dankzij jou niet meer in het duister omtrent het uit te voeren werk. Je stelt het begin en het einde van een project vast en draagt zorg voor de planning en dat er voldoende werklui, materiaal en materieel in de werkplaats zijn om het werk te kunnen uitvoeren. Samen met je collega’s van engineering, projectmanagement en productie werk je aan een succesvol projectverloop.

Rondom je dagelijkse werkzaamheden ben je continu bezig met vooruitkijken. Je bent proactief en durft van het plan af te wijken om de gestelde doelen te behalen. Dankzij jouw aanpassingsvermogen ben je in staat om uitdagingen zelfstandig op te lossen om tot resultaten te komen. Oplossingsgerichtheid en flexibiliteit zijn waardevol in deze functie.

Technisch onderlegd 

In de functie van Werkvoorbereider ben je een belangrijk intern aanspreekpunt voor de projecten die je begeleidt. Je hebt regelmatig contact met de projectmanager en de montagemedewerkers in de werkplaats. Je bent op de hoogte van alle techniek in de lopende projecten en kunt ondersteuning geven of toelichten waar nodig. Daarnaast heb je regelmatig contact met leveranciers, waarin je soms moet onderhandelen over prijsafspraken en levertijden.