Werken bij SANU

Doe jij mee het met innoveren van de bouw?

SANU is een specialist in de bouw van innovatieve prefab sanitaire systemen. Wij kennen een gedreven en open cultuur, waarin het belang van de  werknemer hoog in het vaandel staat. Als je op zoek bent naar een uitdagende omgeving, dan zit je hier goed. Wij verwelkomen graag teamleden die positief, enthousiast en actief zijn. Voel jij jezelf hier in thuis? Neem dan contact met ons op!

Openstaande vacatures

  MEDEWERKER ASSEMBLAGE

Om 07.15 start jouw dag met een kop koffie tussen onze monteurs, logistiek medewerkers, kitters, tegelzetters, loodgieters en houtbewerkers. In de fabriek is het proces van A tot Z in huis. Je kletst even bij met collega’s, neemt de planning voor de dag door, hijst je werkbroek op en gaat aan de slag.

Jij werkt vanaf dan actief mee in de productie, maar je dag bestaat niet uit hetzelfde herhalende patroon van werkzaamheden. Het ene moment werk je aan de montage van sanitair in een studentenbadkamer en de andere keer help je een collega met het stellen van wandelementen. Tussendoor heb je overleg met je ploegleider, spar je met collega’s over verbeteringen in het proces en ondersteun je waar nodig.

Uitdagende functie

Loop jij warm voor een uitdagende functie met een grote variatie in werkzaamheden en projecten. Aarzel dan niet om de telefoon op te pakken en ons een belletje te geven. We komen graag in contact met gemotiveerde mensen.

 ADMINISTRATIEF MEDEWERKER

Wij zijn op zoek naar een visitekaartje. Iemand die fungeert als aanspreekpunt en stem van de organisatie. Een leuke, vlotte persoonlijkheid met een drive om altijd het juiste te doen. Het gaat om een functie met meerdere rollen. Je bent dus veelzijdig, maar wel nauwkeurig. SANU is als familiebedrijf een warm nest, waarin hard werken een gewoonte is en samenwerking de boventoon voert.

Ondersteunend en proactief

Hier is iedere dag een nieuwe uitdaging. In onze organisatie wordt verwacht dat je meebeweegt met alle verandering. Je functie is afwisselend: het ene moment ben je inkooporders aan het verwerken en het andere moment verstrek je informatie aan klanten met vragen over onze diensten en producten. Gezien je werkzaamheden veelal organisatorisch zijn, weet je het overzicht te behouden en kun je omgaan met verandering.

Vink jij alle vakjes af? Dan horen we graag van je!