Vacatures

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste en leergierige mensen. Ben jij zo iemand?

Linkshandig, rechtshandig of onhandig? Wij hebben plaats voor iedereen. Zolang je enthousiast bent, graag wilt leren en een positieve bijdrage levert, ben je hier van harte welkom.

Door ons gezamenlijk in te zetten voor een gedeelde missie, kunnen we onze vaardigheden ontwikkelen en talenten laten bloeien. Wil jij weten wat dat inhoudt? Kom een keer langs of stuur een open sollicitatie. Wij gaan graag het gesprek aan.

Nog niet aan het werk, maar zoek je een stageplaats waarin je bezig bent met de praktijk? Stuur ons een mailtje of pak de telefoon op: wij helpen je graag verder.

Kijk hieronder voor de vacatures.

Werkvoorbereider

Fulltime (40 uur)

Collega’s tasten dankzij jou niet meer in het duister omtrent het uit te voeren werk. Je stelt het begin en het einde van een project vast en draagt zorg voor de planning en dat er voldoende werklui, materiaal en materieel in de werkplaats zijn om het werk te kunnen uitvoeren.

Bekijk vacature
Medewerker Productie

Fulltime (40 uur)

Het ene moment werk je aan de montage van sanitair in een studentenbadkamer en de andere keer help je een collega met het stellen van wandelementen. Tussendoor heb je overleg met je ploegleider, spar je met collega’s over verbeteringen in het proces en ondersteun je waar nodig.

Bekijk vacature
Financieel Medewerker

Fulltime/Parttime (24 – 40 uur)

Wij zoeken een financiële medewerker die enthousiast is om zich te laten gelden in het verder uitbouwen van onze organisatie. Met een team van gemotiveerde collega’s, werk je mee aan een product dat het landschap van de bouwsector aan het veranderen is.

Bekijk vacature

Staat jouw ideale vacature hier niet bij?

Neem dan contact met ons op en stuur een open sollicitatie. Wij zijn één en al oor.

Neem contact op