WORD LID VAN ONS TEAM

Verander samen met ons de manier van bouwen.

Waarom bij SANU aansluiten?

Ons team is dynamisch en verlegt graag de grenzen van de status quo. We stimuleren iedereen om met ideeën te komen, onze gebruikelijke manier van denken uit te dagen en nieuwe waarde te creëren voor de opdrachtgevers.

Hier vinden we dat werk leuk moet zijn. Onze collega’s hebben verschillende achtergronden in de engineering, bouw, dienstensector of zijn rechtstreeks binnengerold vanuit school. Afgezien daarvan hebben ze één ding in gemeen: een passie voor prefabricatie. Door hun vaardigheden en knowhow van verschillende industrieën te combineren, komen ze samen om een zo optimaal mogelijke ervaring voor opdrachtgevers te creëren. Wat leg jij op tafel?

Werkvoorbereider / Planner

Ben jij bouwkundig onderlegd en geïnteresseerd? En heb jij een organisatietalent met een technische achtergrond? Kom dan bij ons team! Je geniet bij ons niet alleen veel vrijheid en flexibiliteit, maar komt ook terecht in een warm bad van mensen met één gezamenlijk doel: plezier hebben en uitzonderlijk goed zijn in datgene wat we doen.

Als werkvoorbereider bij SANU verzorg je de voorbereiding van de productie. Samen met de andere leden van het team ben jij de motor van ons bedrijf. We zoeken dan ook iemand die de verantwoordelijkheid kan nemen en met oog op de toekomst mee wil bouwen aan de organisatie. Kun jij je hier in vinden?

Wil jij deel uitmaken van ons dynamische team?

Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.