WERKEN BIJ SANU

Word lid van ons team en geef vorm aan de toekomst van de bouw

Onze collega’s heten je van harte welkom bij het SANU-team

Waarom bij ons aansluiten?

Bij SANU is veel ruimte voor ontwikkeling. Ons jonge personeel is dynamisch en verlegt graag de grenzen van de status quo. We stimuleren iedereen om met ideeën te komen, onze manier van denken uit te dagen en nieuwe waarde te creëren voor de klant.

Hier vinden we dat werk leuk moet zijn. Onze collega’s hebben verschillende achtergronden in engineering, bouw, vliegtuigbemanning of zijn rechtstreeks binnengerold vanuit school. Afgezien daarvan hebben ze één ding in gemeen: een passie voor prefab badkamers. Door hun vaardigheden en knowhow van verschillende industrieën te combineren, komen ze samen om de meest optimaal mogelijke ervaring voor onze klant te creëren. Wat leg jij op tafel?

Werkvoorbereider / Planner

Ben jij bouwkundig onderlegd en geïnteresseerd? En heb jij een organisatietalent met een technische achtergrond? Kom dan bij ons team! Je geniet bij ons niet alleen ideale secundaire arbeidsvoorwaarden, maar komt ook terecht in een warm bad van mensen met één gezamenlijk doel: plezier hebben en uitzonderlijk goed zijn in datgene wat we doen.

Als werkvoorbereider bij SANU verzorg je de voorbereiding van de productie. Samen met de andere leden van het team ben jij de motor van ons bedrijf. We zoeken dan ook iemand die de verantwoordelijkheid kan nemen en met oog op de toekomst mee wil bouwen aan de organisatie. Kun jij je hier in vinden?

Wil jij deel uitmaken van ons dynamische team? Neem dan contact met ons op.

Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.