Werken bij SANU?

Samen met een jong en enthousiast team bouw je mee aan de toekomst.

Doe jij mee het met innoveren van de bouw?

Samen met een team van gepassioneerd mensen werk je aan het veranderen van de bouwsector. Je werkt in een dynamische omgeving, die je iedere dag weet uit te dagen. In ons familiebedrijf is er altijd ruimte voor eigen inbreng en is de werkwijze flexibel. Wil jij meegroeien met onze organisatie of denk je iets te kunnen toevoegen aan de missie? Neem dan contact met ons op!

BIM MODELLEUR

In de functie van BIM Modelleur lever je input voor de ontwerpen van onze prefab badkamerunits, krijg je de ruimte om initiatieven te ondernemen, spar je met opdrachtgevers en ben je vrij om te experimenteren met designs. Je fungeert als belangrijke kracht binnen het Projectteam en bundelt krachten met je collega-BIM-modelleur. Het jonge team waar je in terecht komt is fris, enthousiast en kijkt verder dan alleen vandaag.

FINANCIAL CONTROLLER

In de rol van Financial Controller lever je financiële input voor het vormen van een strategisch beleid, krijg je de ruimte om initiatieven te ondernemen en ben je vrij om te experimenteren. Je fungeert als financiële ondersteuning en bent de drijvende kracht achter het verbeteren van de winstgevendheid en uitbreiding van SANU. Stuur jij de strategie aan op cijfers?