PIONIERS IN PREFAB BADKAMERS

De toekomst van de bouw ligt bij prefab.

Ontdek het zelf

Wc en douche unit

Een prefab wc en douche unit snel geïnstalleerd

Bij het maken van een planning voor een bouwproject, zal er veel tijd uitgetrokken moeten worden voor de sanitaire ruimtes. Dit zijn ruimtes waar veel verschillende soorten werkzaamheden aan te pas komen. Bovendien is secuur werken noodzakelijk, het gaat immers om ruimtes die goed waterdicht moeten zijn. Een goed alternatief voor een traditioneel gebouwde sanitaire ruimte, is een traditionele wc en douche unit. De werkzaamheden die normaliter op de bouwplaats zelf uitgevoerd worden, vinden plaats in de fabriek. De wc en douche unit wordt vervolgens kant-en-klaar op de bouw afgeleverd en geïnstalleerd. Zo snel een sanitaire ruimte installeren, zal je niet lukken met traditionele bouw.

Neem contact op

Alles wat je nodig hebt met prefab wc en douche units

De prefab wc en douche units van SANU doen niet onder voor traditioneel gebouwde sanitaire ruimtes. De wc en douche units zijn betegeld en voorzien van sanitair van gerenommeerde merken. Wij richten onze units met volledig afwerking in. Ook spiegels, verlichting, zeephouders en handdoekenrekken zijn aanwezig, zodat je zelf nergens meer aan hoeft te denken. Nadat de wc en douche units geplaatst zijn, hoeft een installateur enkel nog de leidingen te verbinden. Binnen twee uur kan de unit aangesloten zijn. Prefab wc en douche units dragen bij aan een tijd- en kostenbesparing voor je project.

Een unit wc en douche van SANU voor jouw projecten gebruiken

De unit wc en douche van SANU is geschikt voor allerlei soorten bouwprojecten. Zoek je compacte prefab sanitaire ruimtes voor hotels en studentenwoningen? Wil je woningen voorzien van een volledig ingerichte badkamer of heb je voor zorghuisvesting units nodig waarbij rekening met de behoeftes van de gebruikers wordt gehouden? Maak een keuze uit onze standaard wc en douche units of kies voor aangepaste units op maat. Wij geloven in prefabbouw en hebben daarom een moderne werkplaats, waar ervaren en deskundige medewerkers sanitaire units van de allerhoogste kwaliteit bouwen.

Wil je hier meer info over ontvangen? Wij helpen graag verder!

De toekomst van de bouw is hier

ONTDEK ONZE BADKAMERS