Waarom prefab badkamers?

Kant- en klare badkamers worden compleet met aansluitingen en sanitair geleverd.

SNELLER, SLIMMER & SCHONER

Prefab bouwen is eenvoudiger.

Traditionele bouwkwaliteit en ontwerpvrijheid bereik je ook met prefab. Als je op zoek bent naar een robuuste prefab badkamer, bieden de badkamerunits van SANU een unieke uitkomst.

Een kant- en klare badkamer van SANU is niet te onderscheiden van een traditionele badkamer. Sterker nog: een prefab badkamer reduceert het aantal kwaliteitsproblemen, dankzij een gedegen kwaliteitscontrole in de fabriek.

Minder mensen en een kortere doorlooptijd.

Industrieel bouwen, betekent minder mensen op de bouwplaats. Door de bouw te verplaatsen naar de fabriek, kan er sneller worden gebouwd met minder handen. Op de bouw zijn nog maar een klein aantal mensen nodig om de badkamer te plaatsen en aan te sluiten.

Dankzij het prefabriceren van de badkamers, wordt de doorlooptijd met enkele maanden verkort. De badkamers worden in de ruwbouw geplaatst en zijn direct na installatie gereed voor gebruik.

Hogere kwaliteit en één aanspreekpunt

Door de badkamers in een fabrieksomgeving te bouwen, is de kwaliteitscontrole onderdeel van de badkamer. Dit leidt tot een reductie van kwaliteitsproblemen op de bouw. Badkamers verlaten de productielijn niet, zonder geïnspecteerd en getest te zijn. Dit is zowel een visuele inspectie, als een luchtdruktest voor al het leidingwerk.

Is er iets met de badkamer? Dan ben je maar één telefoontje verwijderd van het juiste aanspreekpunt. Wij zorgen dat onze medewerkers ter beschikking staan om vragen te beantwoorden en hulp te verlenen.

Buiten onze standaard modellen, leveren wij ook maatwerk. Dit betekent geen beperkingen in ontwerp.

Bekijk projecten

Zet met ons de stap richting innovatie.

Ons team staat klaar om met jullie aan de slag te gaan. Als pioniers in de prefab industrie, gebruiken we onze ervaring om aannemers en ontwikkelaars te begeleiden in de transitie naar de geïndustrialiseerde bouw.

Wil je hier meer info over ontvangen? Wij helpen graag verder!