VOORDELEN

Een overzicht van de voordelen van prefab badkamers

Real estate agent with client or architect team discussing a housing model and its blueprints digitally using a tablet computer
KOSTEN

Kant en klare badkamerunits zijn winstgevender

Vroegtijdige operationele inkomsten

Het snijden in de tijdlijn van uw project betekent dat jullie hotel- of appartementsgebouw eerder in gebruik kan worden genomen. Het resultaat is dat je eerder inkomsten genereert in tegenstelling tot traditionele bouwtijdlijnen.

Elimineren van defecten en reparatiekosten

Hoewel badkamers voor de meeste projecten slechts ongeveer 10% van de totale kosten uitmaken, zijn ze goed voor 80% van alle fouten.

Afname in bouwkosten

Door de tijdlijn te verkorten, profiteer je van minder algemene bouwkosten te hebben. Afgezien daarvan heb je minder mensen en werkzaamheden om te beheren.

TIJD

Prefab bouwen verkort de tijdlijn aanzienlijk

Bestand tegen weersveranderingen

Vervaardigd in een gecontroleerde faciliteit, zijn prefab badkamer units bestand tegen de effecten van slecht weer of andere onvoorziene omstandigheden die een effect hebben op de bouwplaats.

Snelle en makkelijke installatie

Na plaatsing kunnen onze prefab badkamers binnen maximaal 2 uur door werknemers ter plaatse worden geïnstalleerd.

Verkort de projecttijdlijn

In tegenstelling tot traditionele badkamers - die tot 20 dagen nodig hebben om te bouwen - kunt u ter plaatse tot 25 badkamers per dag installeren.

Contractors install a Nemo Building Systems modular housing unit at the University of Berkeley in Berkley, California, U.S., on Wednesday, Feb. 10, 2016. U.S. total construction spending rose 10.5% in 2015, the most since 2005, according to the Census Bureau. Photographer: Chip Chipman/Bloomberg via Getty Images
IMG_1383
VEILIGHEID

Minder mensen ter plaatse, betekent een kleinere kans op ongelukken

Minder mensen op de bouwplaats

In plaats van loodgieters, elektriciens, tegelzetters, enzovoort, die op de bouwplaats rondbewegen, heb je slechts twee mensen nodig om binnen een kleine twee uur jullie prefab badkamers te plaatsen en te installeren.

Minder op hoogte werken

Jullie prefab badkamers zijn op de grond gebouwd, waardoor de kans op letsel door vallen wordt verkleind.

Gecontroleerde productieomgeving

Veiligheidsvoorschriften zijn veel gemakkelijker te controleren in een gecontroleerde productieomgeving.

PROJECT MANAGEMENT

Hoe een prefab badkamer je werk eenvoudiger maakt

Weg met al dat papierwerk

Met één aanspreekpunt bespaart je de enorme hoeveelheid papierwerk met betrekking tot contractovereenkomsten, het managen van personeel ter plaatse en het coördineren van de levering van benodigde materialen.

Stop met het managen van diverse werkers

Zeg maar dag tegen al die verschillende professionals die op de bouwplaatsen rondlopen en heb één aanspreekpunt voor de badkamers. Laat het sanitair, elektra, tegelwerk en de schoonmaak aan ons over.

Focus op andere aspecten van het project

Neem de tijd die je nog hebt om de badkamers te managen om wat aandacht te besteden aan andere aspecten van het project. Je hoeft jezelf geen zorgen te maken dat de badkamers in orde zijn; dat doen wij.

IMG_0654-2-min
Roemer-contact

Roemer Schouwenaars – Business Developer

Neem contact op!

Benieuwd naar de mogelijkheden van prefab badkamers in jullie project? Bel ons of vul het formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.