VEELGESTELDE VRAGEN

Antwoord op veelgestelde vragen over prefab

Neem bij onbeantwoorde vragen gerust contact met ons op!

BEDRIJF

We raakten gecharmeerd door prefab badkamers in 2004, toen we nog een handelsbedrijf waren voor de scheepsbouw. Destijds deden wij het ontwerp zelf, maar besteedden wij de productie uit. Eind 2017 hebben we besloten om onze eigen productiefaciliteit te lanceren; de rest is geschiedenis.

Ja, SANU is een familiebedrijf met ieder familielid aan boord! We behandelen onze collega’s en klanten ook als familie – en laten iedereen zien dat we veel geven om het werk dat we doen en hoe dit een positieve invloed kan hebben op alle betrokkenen.

Ons kantoor is geopend voor bezoekers, mits er rekening wordt gehouden met de 1,5 meter afstand. Kom gerust een kop koffie of thee drinken!

LEVERING

De levertijd van onze prefab badkamers is afhankelijk van de complexiteit van het ontwerp, de beschikbaarheid van materialen en de capaciteit van de productie. Meestal – na overeenstemming over het ontwerp – is de levertijd voor de eerste batch ongeveer 8 weken.

We leveren jullie prefab badkamers just-in-time, maar laten installatie van de badkamers aan jullie of een derde partij over. Natuurlijk zal een teamlid van SANU bij iedere levering aanwezig zijn, zodat jullie bij vragen altijd een aanspreekpunt hebben.

De badkamers kunnen worden gehesen of met de heftruck gepakt worden.

DESIGN

Prefab badkamers worden plug&play geleverd met sanitair, elektra en aansluitverbindingen. Deuren kunnen op verzoek worden weggelaten. 

Uiteraard zijn wij gespecialiseerd in prefab badkamerunits op maat. Er zijn geen grenzen aan de ontwerpmogelijkheden.

Alles wat jullie maar willen. We beperken je niet tot vaste leveranciers of ontwerpen.

PRODUCTIE

SANU prefab badkamers worden geassembleerd in één van onze twee werkplaatsen; in Nederland of Polen.

Er is geen minimum afnamehoeveelheid voor prefab badkamers.

Wij verbinden stalen profielen met popnagels om een kooi te vormen voor onze prefab badkamers. Alle kooiconstructies worden bevestigd aan een verzinkte stalen bodem.

PRODUCT

De hoogte van de stalen bak is gemiddeld 80mm

Alle prefab badkamers, zowel op maat als onze standaardmodellen, worden geleverd met een garantie van 7 jaar, die alles dekt behalve de gebruikelijke slijtage en misbruik van de badkamerunits.

In onze showroom staan 8 verschillende prefab badkamers tentoongesteld. Wij nodigen jullie dan ook graag uit om een kijkje te komen nemen.

Vragen die onbeantwoord zijn gebleven? Neem hieronder contact met ons op

Vul het onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.