Medewerker Productie

Medewerker Productie

Fulltime (40 uur per week) – Waalwijk – Productie – Beginner of Ervaren

Ben jij links- of rechtshandig, maar niet onhandig? Dan hebben wij een fijne werkplek voor jou binnen ons familiebedrijf! Samen met een team van gemotiveerde collega’s, bouw jij mee aan unieke projecten in een werkplaats voor prefab badkamers. Waar innovatieve oplossingen worden gemaakt voor de bouwsector. Geen lijnwerk of avonddiensten, gewoon bouwen met collega’s in een fabrieksomgeving.

Hoe ziet werken in de prefab industrie er uit?

Op de zaak start jouw werkdag met een kop koffie tussen collega-monteurs, logistiek medewerkers, kitters, tegelzetters, loodgieters en houtbewerkers. Je kletst even bij over het weekend, neemt de planning voor de dag door, hijst je werkbroek op en gaat aan de slag.

Jij werkt vanaf dan actief mee in de werkplaats, maar je dag bestaat niet uit lopende band werk. Het ene moment werk je aan de montage van wandelementen en de andere keer installeer je sanitair. Tussendoor heb je overleg met je teamleider en ondersteun je collega’s waar nodig. In de pauzes speel je mee met een potje kaarten, neem je een snack uit de airfryer of scroll je lekker door je social media.

Na de pauze ga je weer aan de slag met de volgende klus op de planning. Het is voor jou heerlijk om de hele dag op in de werkplaats bezig te zijn: of dit nou zelfstandig is of met teamleden maakt voor jou niet uit. Aan het einde van de dag ruim je samen met elkaar op en zorg je dat de werkplaats weer gereed is voor de volgende dag.

Met een prettig gevoel, wetende dat je een aantal innovatieve producten hebt gemaakt, vertrek je om 16.00 naar huis. De volgende werkdag belooft er weer eentje te worden met unieke projecten en uitdagingen.

Bouwen op de lange termijn

Jij bent een collega die op zoek is naar een fijne werkplek, waar je de handen uit de mouwen kunt steken. Samen met je team ben je niet alleen prefab badkamers aan het bouwen, maar denk je ook mee aan het verbeteren van het eindproduct. Je werkt samen met het hele bedrijf: van productievloer tot kantoorpersoneel.

Wat vragen wij?

We vragen niet veel van je, maar er zijn een paar dingen van groot belang:

  • Je toont inzet
  • Je hebt zin om je handen uit de mouwen te steken
  • Je bent handig

Wat bieden wij jou?

  • Een goed salaris
  • Reiskostenvergoeding en pensioensregeling
  • 25 vakantiedagen + een week vrijblijvend vakantie tussen kerst en nieuwjaar
  • Een fijne werksfeer, waarin collega’s zowel gezellig als professioneel zijn
  • Geen baan, maar een carrière

Enthousiast?

Vul hieronder je gegevens in, upload je CV en laat eventueel een korte motivatie achter. We nemen binnen de kortste tijd contact met je op.

Vragen over de vacature? Stel ze aan onze HR medewerker, Marja van der Zouwen, bel 0416 560 026 of mail naar marja@sanu.eu

Solliciteer direct:

Choose File