Unitbouw

De korte productiecyclus van unitbouwers kunnen alleen worden geëvenaard door prefab badkamers. Samen versnellen we het proces.

Prefab is de toekomst

Prefab betekent goedkoper bouwen

De populariteit van modulaire woonunits is aanzienlijk toegenomen de afgelopen jaren. Al dan niet onder een andere naam of concept. Wat in ieder geval vaststaat, is dat prefab badkamers voor unitbouwers een goede manier zijn om op kosten, tijd en mankracht bij de productie te besparen. En dat is prettig in de veranderende woningmarkt waarbij snelheid en flexibiliteit belangrijk zijn. Daarom zijn de prefab badkamers voor een unit een slimme, duurzame investering. Maak kennis met de mogelijkheden en onze verschillende opties voor ontwerpen. 

Woning-prefab-badkamer-hout (2)
prefab-badkamer-transport

EENVOUDIG PLAATSEN

Het principe van modulaire woonunits bestaat natuurlijk al een tijdje. Juist een prefab badkamer leent zich voor een unit. Door te werken met prefab badkamers voor unitbouw ga je efficiënt om met de ruimte, de middelen en je bouwtijd. Onze badkamers worden kant-en-klaar geleverd, dus je hebt geen tegelzetters of loodgieters nodig voor de installatie van de badkamer. 

  • Jij bepaalt zelf hoe groot of klein de badkamer wordt en hoe hij in de unit geplaatst wordt.
  • Badkamers kunnen worden geleverd zonder verpakking voor directe plaatsing

VERSNEL HET BOUWPROCES

Sinds 2004 ontwerpt en produceert SANU kant-en-klare badkamers voor diverse sectoren. Van de ontwerpfase tot de realisatie en uiteindelijke plaatsing en assemblage; wij vormen één vast aanspreekpunt gedurende het project. Door de prefab badkamers in een fabriek te laten maken, wordt het bouwproces niet vertraagd en is je unit sneller gereed voor oplevering. Wees zo de concurrentie altijd een stap voor dankzij onze innovatieve ontwerpen. Of zoals we zelf zeggen: wij werken graag aan badkamers met een waterdichtplan én ontwerp.

prefab badkamerunit
Samen bouwen prefab tekeningen

ONTWERP & REALISATIE

SANU helpt je ook als je nog geen helder beeld hebt van het ontwerp. Samen met jou kijken onze professionele ontwerpers naar jouw wensen of voorkeuren. Vervolgens gaan we voor jou en je project aan de slag met een ontwerp. Wij letten daarbij niet alleen op de hoge kwaliteit, maar ook op de uitstraling. Tot slot is het mogelijk om zelf je badkamer in je unit te monteren. 

  • Kant-en-klare badkamers worden inclusief alle nodige aansluitpunten geleverd voor water en elektra.

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van onze badkamers? Neem dan vandaag nog contact met ons op via het contactformulier. Wij proberen je zo snel mogelijk te bereiken. Bekijk alvast ook eens de eerdere projecten waar wij onze kant en-klare badkamers voor leverden of bekijk de pagina met standaardmodellen. Wie weet vind je al een ontwerp dat je aanspreekt en dat wij direct kunnen maken én leveren.

sanu-pods

BENIEUWD NAAR WAT WIJ VOOR JULLIE KUNNEN BETEKENEN?