Transformatieprojecten

Onze lichtgewicht badkamers zijn gemakkelijk te manouvreren.

Een monumentaal pand of kantoorgebouw ombouwen tot huisvesting was nog nooit zo makkelijk met de prefab badkamers van SANU. Onze prefab badkamerunits worden regelmatig gebruikt in transformaties. Het product is eenvoudig aan te sluiten op locatie, met laagdrempelige koppelingen.

Transformeren met sanitaire modules

Een kant- en klare sanitaire ruimte is de oplossing voor een snellere bouw. Doordat alle units volledig afgewerkt zijn, hoeft op locatie enkel de aansluiting te worden voorzien. De plaatsing van een badkamer neemt gemiddeld 45 minuten in beslag, met een totale installatietijd van 2 à 3 uur. Dit betekent minder mensen op de bouwplaats en een kortere doorlooptijd van het project. Alle prefab sanitaire ruimtes worden tijdens de productie getest in de fabriek.

SANU adviseert graag bij het plaatsen en installeren van de badkamerunits. Onze specialisten zijn aanwezig op locatie om de juiste routing en handelingen te begeleiden. Dit zorgt voor een naadloze implementatie van prefab badkamers en toiletten in ieder transformatieproject.