Heb je vragen voor ons?

Neem contact met ons op of bezoek het SANU kantoor

KANTOORTIJDEN

Neem contact met ons op

Documentatie
TINY HOUSES

Prefab badkamers Tiny Houses

De populariteit van Tiny Houses neemt aanzienlijk toe. Snelheid en flexibiliteit zijn nodig om de vraag bij te houden en de concurrentie voor te blijven.

Breng je woningen sneller op de markt

De Tiny House Movement is een doorbraak in de manier waarop we nadenken over hoe we leven en de ruimte die we nodig hebben om deze levensstijl te accommoderen. Het aantal aanbieders van Tiny Houses stijgt, omdat steeds meer mensen de voordelen beginnen in te zien. Om de vraag bij te houden en de concurrentie voor te blijven, worden prefab badkamers onmisbaar in het proces voor Tiny House-fabrikanten.

Tiny Houses kunnen worden gehuurd of gekocht. De meeste Tiny Houses zijn onafhankelijke gebouwen – sommige staan op het terrein met andere gebouwen of een groter huis. Andere kleine huisjes staan op hun eigen kavel geparkeerd. De kleine huizen zijn er in alle soorten, maten en vormen te verkrijgen, maar ze maken stuk voor stuk wonen in een kleinere, efficiëntere ruimte mogelijk.

Door middel van prefab badkamers wordt de productietijd van Tiny Houses aanzienlijk verkort. Hierdoor is het opschalen van de Tiny House-productie opvallend eenvoudig. Er is veel winst te behalen voor de productielijn door modulaire constructie in het concept te integreren.

Voordelen van een project met prefab badkamers

REDUCEER HERSTELWERKZAAMHEDEN

Het repetitieve karakter van de productie van prefab badkamers elimineert defecten. Kwaliteit wordt bij elke stap gecontroleerd.

Vergroot veiligheid BOUWPLAATS

Minder beweging op de bouwplaats, staat gelijk aan minder kans op ongelukken.

Verkort de tijdlijn

Eerder operationele inkomsten, lagere algemene bouwkosten en minder arbeidsuren.

ÉÉN AANSPREEKPUNT

Met slechts één aanspreekpunt voor de badkamers kun je jezelf concentreren op andere delen van het project.

VEELGESTELDE VRAGEN

De badkamers zijn kinderlijk eenvoudig te installeren aan het bestaande leidingwerk.

Wij accepteren alle aantallen en denken graag mee in jullie uitdagingen.

Alle prefab badkamers worden geleverd met een garantie van 7 jaar, die alles dekt behalve gebruikelijke slijtage, scheuren en verkeerd gebruik van de badkamerunits.

Roemer-contact

Roemer Schouwenaars – Business Developer

Neem contact op!

Benieuwd naar de mogelijkheden van prefab badkamers in jullie project? Bel ons of vul het formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.