Heb je vragen?

Neem telefonisch contact op of stuur een mail. Wij reageren zo spoedig mogelijk.

KANTOORTIJDEN

Neem contact met ons op.

Documentatie
TIJDELIJKE HUISVESTING

Een oplossing voor de toenemende vraag

De korte productiecycli van tijdelijke woningen kunnen alleen worden geëvenaard door prefab badkamers.
tijdelijke-huisvesting-containers

Tijdelijke huisvesting met prefab badkamers

Er is een onmiskenbare toename van de vraag naar tijdelijke huisvesting. De bevolking verschuift, de uitzendkrachten trekken over de hele wereld en een stijgend aantal ouderen hebben een onderkomen nodig. Om aan de vraag naar woningen te voldoen die voortvloeien uit deze culturele en demografische verschuivingen, worden industrieën gedwongen om met innovatieve oplossingen te komen.

Prefab badkamers maken deel uit van de oplossing en helpen bij het voldoen aan de aanvragen voor goedkope tijdelijke huisvesting. Het grote voordeel? Onze prefab badkamers zijn weer los te koppelen van de unit en te hergebruiken. Dit maakt de investering in een prefab badkamer een duurzame investering. 

Speciaal voor projecten met een hoge omloopsnelheid in productie heeft SANU een standaard badkamer ontwikkeld: de ECOpod. Een economische en duurzame badkamer, ontworpen om te kunnen voldoen aan de korte productiecycli en scherpe budgetten.

Voordelen van een project met prefab badkamers

REDUCEER HERSTELWERKZAAMHEDEN

Het repetitieve karakter van de productie van prefab badkamers elimineert defecten. Kwaliteit wordt bij ieder stap gecontroleerd.

Vergroot veiligheid BOUWPLAATS

Minder beweging op de bouwplaats, staat gelijk aan minder kans op ongelukken.

Verkort de tijdlijn

Eerder operationele inkomsten, lagere algemene bouwkosten en minder arbeidsuren.

ÉÉN AANSPREEKPUNT

Met slechts één aanspreekpunt voor de badkamers kun je jezelf concentreren op andere delen van het project.

VEELGESTELDE VRAGEN

De voorbereiding van op maat gemaakte badkamers neemt circa 8 tot 12 weken in beslag. Een standaard model kan binnen 20 werkdagen geleverd worden.

Onze badkamers voldoen aan de eisen van het bouwbesluit.

Alle prefab badkamers worden geleverd met een garantie van 7 jaar, die alles dekt behalve gebruikelijke slijtage, scheuren en verkeerd gebruik van de badkamerunits.

Roemer-contact

Roemer Schouwenaars – Business Developer

Neem contact op!

Benieuwd naar de mogelijkheden van prefab badkamers in jullie project? Bel ons of vul het formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.