SANU team

Ons team kenmerkt zich door diversiteit. Wij zijn een verzameling van diverse specialisten en combineren ervaring met moderne inzichten. 

Prefab is de toekomst

Rens-closeup

Rens Schouwenaars

Algemeen Directeur

Rens is een doorgewinterde veteraan in de wereld van prefab badkamers. Hij verdiept zich graag in complexe vraagstukken.

Meggy-closeup

Meggy Schouwenaars

Office Manager

Meggy maakt het leven op kantoor zo comfortabel mogelijk. Daarnaast is zij verantwoordelijk voor alle strakke designs van SANU.

Remco-compress-small

Remco Baartmans

Productiemanager

Remco is een ervaren Productiemanager die nu zijn hobby om badkamers te verbouwen combineert met zijn kennis over productieprocessen.

Wouter-closeup

Wouter Engeln

Calculator

Wouter is een kei in het maken van calculaties. Hij laat geen enkel materiaal achterwege en rekent alles nauwkeurig na.

Dennis-closeup

Dennis van Ravenstein

Engineer

Dennis is wat je noemt een alleskunner. Zijn uitgebreide kennis maakt hem breed inzetbaar en aanpasbaar aan iedere gegeven situatie.

Mike(min)

Mike van Beek

Financial Controller

Mike gebruikt zijn opgedane ervaring in een groot bouwconcern om de financiële tak van SANU met enthousiasme te professionaliseren.

Marja-closeup

Marja van der Zouwen

Administratief Medewerker

Marja is al sinds jaar en dag onderdeel van het familiebedrijf. Zij weet als geen ander alle ins' en outs' van onze organisatie.

Luc-foto-min

Luc van Helvoort

Installateur

Luc is een gediplomeerd installateur met twee rechterhanden. De badkamer is zijn favoriete kantoorruimte.

lizafoto

Liza Marie Gerritsen

Commercieel Medewerker

Liza weet alle vragen te beantwoorden. Door haar jarenlange ervaring op het gebied van klantenondersteuning is zij een vertrouwd aanspreekpunt.

Roemer-closeup

Roemer Schouwenaars

Operationeel Manager

Roemer is altijd bezig met verbetering. Hij gaat over de dagelijkse bedrijfsvoering, het stroomlijnen van processen en het bevorderen van de interne communicatie.

Bogdan closeup

Bogdan Vlădescu

BIM technicus

Bogdan is een ervaren modelleur met een specialisatie in Revit. Hij ontwerpt jullie badkamer tot in detail voor productie en installatie.

Arjan-closeup

Arjan Scheffers

Inkoper

Arjan is een ervaren inkoper. Hij verzorgt met enthousiasme de aanvoer van materialen voor de productie van jullie badkamers.

BENIEUWD NAAR WAT WIJ VOOR JULLIE KUNNEN BETEKENEN?