Prefab badkamers studenten

Compacte prefab badkamers tegen een scherpe prijs

SANU levert kant-en-klare badkamers voor studentwoningen. Studentenhuisvesting leent zich voor standaardisatie met korte bouwtijden en krappe budgetten. Een prefab badkamer voor studentwoningen is een budgetvriendelijke oplossing: zonder in te leveren op kwaliteit. Ontwerp samen met ons de badkamer en laat de productie van de module aan ons over.

prefab-badkamer-studenten

Snel, flexibel en efficiënt bouwen

Geprefabriceerde badkamers zijn vanaf het begin ontworpen om de levering te versnellen, tijdlijnen te verkorten en de kwaliteit van de constructie te verbeteren. Een prefab studentenbadkamer doet daar een schepje bovenop en wordt gemaakt van economische materialen. De badkamer is ontworpen voor een snelle en eenvoudige plaatsing. Dit bespaart in installatietijd en resulteert in lagere totale kosten.

Één aanspreekpunt voor alle badkamers op locatie

SANU vormt één centraal aanspreekpunt voor de badkamer, gedurende het gehele project. Zo weet je direct waar welke verantwoordelijkheden liggen: van ontwerpfase tot oplevering. De opdrachtgever wordt betrokken bij iedere stap en voortgang in de productie en assemblage. Wij hanteren voor onze badkamers een waterdichtingsnorm en persen ze af vóórdat ze productie verlaten.  Een badkamer die niet slaagt voor de kwaliteitscontrole, wordt van de lijn verwijderd en hersteld totdat deze voldoet aan de juiste eisen.