Prefab badkamers studenten

Betrouwbare prefab badkamers tegen een scherpe prijs

SANU levert kant-en-klare badkamers voor studentwoningen. Studentenhuisvesting leent zich voor standaardisatie met korte bouwtijden en krappe budgetten. Een prefab badkamer voor studentwoningen is een budgetvriendelijke oplossing: zonder in te leveren op kwaliteit. Ontwerp samen met ons de badkamer en wij nemen de verdere zorgen als productie, plaatsing en installatie bij je weg.

prefab-badkamer-studenten

Snel, flexibel en efficiënt bouwen

Geprefabriceerde badkamers zijn vanaf het begin ontworpen om de levering te versnellen, tijdlijnen te verkorten en de kwaliteit van de constructie te verbeteren. Een prefab studentenbadkamer doet daar een schepje bovenop en wordt gemaakt van economische materialen. De badkamer is ontworpen om voor een snelle en eenvoudige plaatsing. Dit bespaart in productie- en installatietijd en de resulteert in een lagere aanschafprijs.

Één aanspreekpunt voor alle badkamers op locatie

SANU vormt één centraal aanspreekpunt gedurende het gehele bouwproces. Zo weet je direct waar welke verantwoordelijkheden liggen tijdens het gehele proces, van ontwerpfase tot oplevering. Uiteraard betrekken wij jou bij iedere stap en voortgang in de productie en assemblage. Niet voor niets zijn wij al sinds 2004 de specialist voor maatwerk prefab badkamers van een hoge kwaliteit. Wij hanteren voor onze badkamers een strenge waterdichtingsnorm en houden ons aan de veiligheidsvoorschriften en wettelijke eisen. Dit alles resulteert in hoogwaardige badkamers en sanitair, op basis van een waterdicht plan en innovatief ontwerp.