Heb je vragen?

Neem telefonisch contact op of stuur een mail. Wij reageren zo spoedig mogelijk.

KANTOORTIJDEN

Neem contact met ons op.

Documentatie
STUDENTHUISVESTING

Prefab badkamers studenten

Een marktsegment met een hoog niveau van standaardisatie, korte tijdlijnen en krappe budgetten; perfect voor prefab badkamers.
prefab-badkamers-containers-modulaire-woningen

Prefab badkamers voor studenten

Prefab badkamers zijn al meer dan 15 jaar een begrip in de bouw van studentenwoningen. Hoewel prefab badkamerunits nog niet de standaard zijn, beginnen ontwikkelaars van studenthuisvesting geleidelijk de voordelen te realiseren die de prefab badkamers met zich meebrengen.

Steeds meer internationale studenten vinden hun weg naar populaire onderzoeksuniversiteiten in West-Europa. De verwachte toename van de vraag naar studentenwoningen in 2020-2021 wordt gesteld op 4%. Dit betekent dat ze meer ruimte nodig hebben. Om dit te bereiken, moeten we onze traditionele visie op het bouwen van studentenwoningen opgeven en de aanwezigheid van modulaire oplossingen omarmen. Geprefabriceerde badkamers zijn vanaf het begin ontworpen om de levering te versnellen, tijdlijnen te verkorten en de kwaliteit van de constructie te verbeteren. SANU creëerde een standaardoplossing, speciaal gemaakt voor projecten met een hoge standaardisatie en een krap budget: de ECOpod

SANU combineert innovatief ontwerp met ongeëvenaarde productie-expertise en kennis om een oplossing te leveren die de veeleisende normen van de hedendaagse bouwsector overtreft.

Voordelen prefab badkamers studenten

REDUCEER HERSTELWERKZAAMHEDEN

Het repetitieve karakter van de productie van prefab badkamers elimineert defecten. Kwaliteit wordt bij iedere stap gecontroleerd.

Vergroot veiligheid BOUWPLAATS

Minder beweging op de bouwplaats, staat gelijk aan minder kans op ongelukken.

Verkort de tijdlijn

Eerder operationele inkomsten, lagere algemene bouwkosten en minder arbeidsuren.

ÉÉN AANSPREEKPUNT

Met slechts één aanspreekpunt voor de badkamers kun je jezelf concentreren op andere delen van het project.

VEELGESTELDE VRAGEN

Prefab is de volgende logische stap. Prefab badkamers zijn verzekerd van een uitstekende kwaliteit en bieden de mogelijkheid om aanzienlijk sneller te bouwen.

SANU nodigt jullie graag uit om een kijkje te nemen in de productie en showroom.

Alle prefab badkamers worden geleverd met een garantie van 7 jaar, die alles dekt behalve gebruikelijke slijtage, scheuren en verkeerd gebruik van de badkamerunits.

Roemer-contact

Roemer Schouwenaars – Business Developer

Neem contact op!

Benieuwd naar de mogelijkheden van prefab badkamers in jullie project? Bel ons of vul het formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.