Studenthuisvesting

Ideaal voor het toepassen van prefab badkamers

Een kostenefficiënte oplossing

SANU levert kant-en-klare badkamers voor studentwoningen. Studentenhuisvesting leent zich voor standaardisatie met korte bouwtijden en krappe budgetten. Een prefab badkamer voor studentwoningen is een budgetvriendelijke oplossing: zonder in te leveren op kwaliteit. Ontwerp samen met ons de badkamer en wij nemen de verdere zorgen als productie, plaatsing en installatie bij je weg.

SNEL, FLEXIBEL EN EFFICIËNT

Geprefabriceerde badkamers zijn vanaf het begin ontworpen om de levering te versnellen, tijdlijnen te verkorten en de kwaliteit van de constructie te verbeteren. Een prefab studentenbadkamer doet daar een schepje bovenop en wordt gemaakt van economische materialen. De badkamer is ontworpen om voor een snelle en eenvoudige plaatsing. Dit bespaart in productie- en installatietijd en de resulteert in een lagere aanschafprijs.

BEPAAL ZELF HET ONTWERP

De steeds grotere vraag naar studentenwoningen vraagt om snelle, efficiënte oplossingen. Door te kiezen voor een prefab badkamer voor studentenwoningen, bespaar je als aannemer of ontwikkelaar al snel op een hoop kosten. Je kunt in één keer een hele of meerdere etages voorzien van een moderne badkamer. Jij bepaalt zelf hoe de badkamers er uit zien.

  • Bepaal zelf de luxe van het ontwerp.
  • Voorzie de prefab badkamer voor een studentenwoning van extra accessoires of houd de stijl wat bescheidener en daardoor goedkoper.

ÉÉN AANSPREEKPUNT VOOR ALLE BADKAMERS

SANU vormt één centraal aanspreekpunt gedurende het gehele bouwproces. Zo weet je direct waar welke verantwoordelijkheden liggen tijdens het gehele proces, van ontwerpfase tot oplevering. Uiteraard betrekken wij jou bij iedere stap en voortgang in de productie en assemblage. Niet voor niets zijn wij al sinds 2004 de specialist voor maatwerk prefab badkamers van een hoge kwaliteit. Wij hanteren voor onze badkamers een strenge waterdichtingsnorm en houden ons aan de veiligheidsvoorschriften en wettelijke eisen. Dit alles resulteert in hoogwaardige badkamers en sanitair, op basis van een waterdicht plan en innovatief ontwerp.

OFFERTE OP MAAT

Alles begint bij een goed ontwerp en een heldere, eerlijke offerte. Wij gaan graag met jou in gesprek om de verschillende mogelijkheden en opties te bekijken. Ook horen we graag wat je specifieke wensen zijn. De soorten tegels, kranen of speciale beugels; je kunt zelf de badkamer samenstellen die jij wil.  Bekijk ook eens onze website voor eerder gerealiseerde projecten met onze kant-en-klare badkamers of zoek alvast een badkamer uit bij onze standaardmodellen.

Meer informatie nodig? Neem contact op met onze specialisten

NIEUWSBERICHTEN