Raddison Hotel Luik

Hoogwaardige kwaliteit prefab badkamers voor hotels

Status

Gerealiseerd

Type

Hotel

Opdrachtgever

Raddison Hotel Group

Start project

2019

Installatie

Verticaal per verdiepingsvloer

Aantal pods

28 stuks

Levering

14 per week

Prefab badkamers in België

Radisson Hotel Group is een toonaangevend hotelexploitant, die optreedt als een echte gastheer voor hun bezoekers. Hun zeven unieke hotelmerken bieden bekroonde en uitzonderlijke hotelervaringen, voortkomend uit een sterke Scandinavische designtraditie en innovatie. De groep heeft veel ervaring met het bouwen van hotels met prefab badkamers. Het was aan ons de uitdaging om ze er van te overtuigen dat SANU de juiste keuze is voor hun project in België.

De prefab badkamers in België voor het nieuwe Park Inn Hotel waren een uitdaging voor ons design- en engineering team. Het uiteindelijke resultaat was een prefab badkamer die naadloos aansloot met het ontwerp van de hotelkamer en gemakkelijk te verplaatsen was op en rondom de bouwplaats.

Verminderen van herstelwerkzaamheden

Door de badkamers in een gecontroleerde productieomgeving te bouwen, worden kwaliteitsproblemen in een vroeg stadium verholpen, voordat de badkamers de bouwplaats bereiken. De strenge kwaliteitscontrole en waterdichtingsmethode zijn essentieel in het produceren van prefab badkamers. Alleen dan kan de juiste kwaliteit van de prefab units gegarandeerd worden.

SANU heeft de mogelijkheid om op maat gemaakte prefab badkamers te leveren. Wij kunnen onze ontwerpen baseren op alle gewenste specificaties. Wanneer de ontwerpen akkoord worden bevonden, gaan we aan de slag met een proefbadkamer. Een proefbadkamer biedt de gelegenheid om de badkamerunit kritisch te keuren in levende lijve. Het voortraject is essentieel in het realiseren van een project waarin de prefab badkamers naar tevredenheid gemaakt kunnen worden.

Meer informatie nodig? Neem contact op met onze specialisten