TINY HOUSES

Tiny prefab badkamers voor een Tiny House

Mill Home Tiny House
prefab badkamer mill home project tiny house
tiny house mill home prefab badkamer project

Verhogen van de productiesnelheid

Een pionier in de bouw van houten woningen

Mill Home is een Nederlandse pionier op de woningmarkt. Ze overtuigen de industrie met hun ontwerpen en het duurzame karakter van hun materialen. Het gepassioneerde bedrijf staat bekend om het gebruik van eigen hoogwaardige sandwichpanelen in plaats van traditionele houtskeletbouw. Hiermee zetten zij duurzaamheid en kwaliteit voorop en kunnen ze sneller, veiliger en efficiënter bouwen. Het doel van Mill Home is om houten huizen aantrekkelijk te maken en dat lukt ze maar al te goed. 

Sneller bouwen met prefab

Om de vraag voor hun modulaire woningen bij te houden, werd Mill Home gedwongen om de productielijn soepeler en sneller te laten verlopen, zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Een onderdeel van de woning, waar veel tijd aan kwijt wordt geraakt, is de sanitaire unit. De natte cel is en blijft de meest uitdagende ruimte van een woning. Prefab badkamers leken daarom de perfecte oplossing voor hun uitdaging. Zo kwamen ze bij SANU terecht. Samen we dronken een bak koffie, spraken we over hun toekomstplannen en legden de basis voor een toekomstige samenwerking. Door samen te werken met SANU, kan Mill Home nu meer klanten bedienen in een korter tijdsbestek. 

De toekomst van houten woningen

Net als Mill Home, gelooft SANU sterk in een grote toekomst voor de houtbouw. Samen slaan wij de handen ineen om onze woonomgeving te vernieuwen. Mill Home doet dit door gebruik te maken van hout in de bouw van hun woningen en SANU door badkamers in een fabriek te prefabriceren. Het landschap van de bouw verandert

Project details

Klant: Mill Home
Locatie: Mill, Nederland

Status: In ontwikkeling
Start bouw: 2020

Gebouwtype: Tiny House
Aantal badkamers: 46
Opleversnelheid: 3 per week

 

Roemer-contact

Roemer Schouwenaars – Business Developer

Neem contact op!

Benieuwd naar de mogelijkheden van prefab badkamers in jullie project? Bel ons of vul het formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.