HOTELS

Met de prefab badkamer unit naar Duitsland

hotels-prefab-badkamers-projecten

Sneller bouwen met prefab

Het project

Ten Brinke Group, bekend om hun uitstekende werk in de ontwikkeling van onroerend goed, houdt toezicht op de bouw van een nieuw Ibis Styles & Adagio Access-hotel in Kiel. Het nieuwe hotel wordt een geweldige toevoeging aan de stad Kiel. Net als andere ontwikkelaars realiseerde Ten Brinke zich dat het kiezen voor een prefab badkamer unit een goede kwaliteit zou garanderen en de bouwtijd aanzienlijk zou verkorten. Als gevolg hiervan kan hun eindklant het hotel eerder openen dan verwacht, wat hen dus ook eerder operationele inkomsten oplevert. 

DIN-norm

Duitse kwaliteitsnormen staan bekend als zeer hoog.  Dat is waar een prefab badkamer unit goed van pas komt. Het is namelijk een vereiste dat wij voldoen aan de DIN-norm voor de kwaliteit van onze badkamers. Dit heeft de kwaliteit van ons proces enorm verbeterd. Door de badkamers aan SANU toe te vertrouwen, zorgt Ten Brinke Group ervoor dat de kwaliteit bij iedere stap in een gesloten omgeving wordt gecontroleerd. Zo vermijd je de defecten die regelmatig optreden in het traditioneel bouwen van badkamers. 

Projectverloop

Naast de uitstekende kwaliteit die ze krijgen, profiteren de eigenaren en investeerders van het hotel ook van de duurzaamheid die modulaire badkamers bieden – wat resulteert in minder onderhoud en lagere kosten voor verbeteringsplannen. De badkamers worden geleverd in batches van 17 stuks, verdeeld over 4 vrachtwagens. Op de bouwplaats worden de prefab badkamer units uit de vrachtwagen gehesen, op de plaats gezet en gaat het dak er op voor de volgende verdieping.

Er wordt momenteel hard gewerkt aan het opleveren van de 222 prefab badkamer units voor Ten Brinke Group. Wij verwachten in oktober het volledige project afgerond te hebben. 

Project details

Klant: Ten Brinke Group
Locatie: Kiel, Duitsland

Status: In uitvoering
Start bouw: 2020

Gebouwtype: Hotel
Aantal badkamers: 222
Opleversnelheid: 17 per week

 

Roemer-contact

Roemer Schouwenaars – Business Developer

Neem contact op!

Benieuwd naar de mogelijkheden van prefab badkamers in jullie project? Bel ons of vul het formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.