PIONIERS IN PREFAB BADKAMERS

De toekomst van de bouw ligt bij prefab.

Ontdek het zelf

Prefab toiletunit

Waarom kiezen voor een prefab toiletunit?

Prefab wonen wordt in de bouwsector steeds vaker toegepast. Onderdelen van woningen en gebouwen worden in een fabriek of werkplaats in elkaar gezet en dan als één geheel naar de bouwwerf gebracht om kant-en-klaar geïnstalleerd te worden. Prefab bouw zorgt voor een aanzienlijke tijd- en kostenbesparing op de bouwwerf. Er zijn tegenwoordig ook veel mogelijkheden voor prefabonderdelen in de bouw, zoals een prefab toiletunit. Bouw je een toiletruimte op traditionele wijze, dan kost dit tijd en de inhuur van diverse soorten vakmensen. Met een prefab toiletunit heb je geen werk meer aan een toiletruimte. De unit wordt kant-en-klaar en volledig ingericht geïnstalleerd.

Neem contact op

Een complete en moderne toiletunit prefab installeren

Wil jij voor jullie project een toiletunit prefab installeren? Dan doe je er goed aan om contact op te nemen met SANU. Wij zijn een modern familiebedrijf dat zich geheel heeft toegelegd op het produceren van moderne prefab toiletunits en badkamerunits. Zo zijn onze toiletunits van begin tot eind volledig gebouwd van hoogwaardige materialen. De toiletunits zijn op onze werkplaats reeds betegeld. Voor het sanitair en de toilet- en badkameronderdelen, gebruiken wij gerenommeerde merken om de hoge kwaliteit te waarborgen. Nadat de toiletunit prefab is geïnstalleerd, doet deze niet onder voor een traditioneel gebouwde toiletruimte.

SANU ontwerpt je toiletunit op maat

Wil je prefab toiletunits toepassen in jullie project? Bij SANU kun je kiezen uit enkele standaard toiletunits. Deze units zijn ideaal voor bijvoorbeeld de bouw van een hotel of studentenhuisvesting. Heb je te maken met afwijkende maatvoeringen of specifieke wensen voor je toiletruimte? Dan is het ook mogelijk om een toiletunit op maat te laten ontwerpen. Neem hiervoor contact met ons op. Ons ontwerpteam gaat dan aan de slag met jullie tekeningen en maken we een prachtig ontwerp voor een prefab toiletunit op maat. Zo blijf je profiteren van alle voordelen van prefab bouw en toch heb je een toiletruimte op maat gemaakt.

Wil je hier meer info over ontvangen? Wij helpen graag verder!

De toekomst van de bouw is hier

ONTDEK ONZE BADKAMERS