Prefab toiletruimte

Prefab toiletruimtes vereenvoudigen de bouw

Een prefab toiletunit is ideaal voor de transformatie van bestaande gebouwen, nieuwbouwprojecten en in buitengebruik. De hoge kwaliteit materialen beloven een kwalitatief hoogwaardige toiletruimte. Een prefab toiletruimte wordt volledig werkbaar afgeleverd en heeft een korte installatietijd op locatie. Versnel met gemak een project door alle sanitaire ruimtes te laten ontwerpen en prefabriceren in onze fabriek.

Prefab toiletten voor een efficiënte bouw

Niet alleen kant- en klare badkamers, maar ook prefab toiletruimtes versnellen de bouw. Door de badkamer en het toilet te prefabriceren, garandeer je dezelfde afwerking en kwaliteitsniveau voor alle sanitaire ruimtes. Een prefab toilet wordt plug & play aangeleverd op de bouw, onder dezelfde hoge standaard als een badkamer. Toiletruimtes kunnen compleet getegeld worden en beschikken over een robuustheid die niet te onderscheiden is van traditioneel. Dit betekent geen tegelzetters of kitters meer op locatie voor de toiletruimte.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op met ons projectenteam voor een compleet voorstel van alle prefab sanitaire ruimtes.