Bouw slimmer met een
prefab badkamer

De toekomst van de bouw ligt bij prefab.

Ontdek het zelf

Prefab sanitair

Met mooi prefab sanitair een luxe badkamer

De gedachte is wel eens dat een prefab badkamer van mindere kwaliteit is. Het tegendeel is waar. Een prefab badkamer wordt onder ideale omstandigheden in een fabriek geproduceerd. Hierdoor worden perfecte aansluitpunten gemaakt, de cabine is geheel waterdicht en prefab sanitair zorgt voor een luxe uitstraling. Je hoeft in een badkamer geen sleuven meer te frezen, leidingen te leggen en dan alsnog het sanitair dusdanig plaatsen dat alles waterdicht is. Prefab houdt in dat alles in de fabriek volledig waterdicht gereed wordt gemaakt. Hierbij heb je keuze uit verschillende soorten prefab sanitair, dus ook luxe sanitair. In de regel is een prefab badkamer kwalitatief beter dan een traditioneel gebouwde badkamer.

Neem contact op

Tijdwinst met een prefab badkamer

Dat sanitair dat prefab is ingebouwd betreffende de kwaliteit niet onderdoet voor een traditioneel gebouwde badkamer, is niet het enige voordeel. Het op traditionele wijze bouwen van een badkamer kost veel tijd. Dit heeft vooral te maken met het feit dat een badkamer aan diverse eisen moet voldoen. De badkamer moet waterdicht zijn en het aanleggen van alle leidingen kost veel tijd. Meestal wordt een badkamer betegeld en gevoegd en ook dit kost tijd. Met een prefab badkamer zijn deze werkzaamheden niet meer nodig. Betreffende de bouw van een badkamer, is het mogelijk om tot 90% op de productietijd te besparen. Dit leidt automatisch ook tot een kostenbesparing, iets wat vooral tot uiting komt bij grote project waar je veel badkamer moet plaatsen.

Sanitair prefab laten installeren door SANU

Onderdeel uitmakend van een familiebedrijf, heeft SANU zich geheel gespecialiseerd in Prefab badkamers. Wij maken zelf zoveel mogelijk prefab onderdelen en assembleren dit tot een luxe badkamer met prefab sanitair. Hiervoor hebben wij moderne fabrieksfaciliteiten ter beschikking en wij passen de nieuwste technieken toe. Hierdoor bieden wij prefab badkamers van hoogwaardige kwaliteit. Ook het vervoer naar de bouwwerf wordt door ons professioneel uitgevoerd, waarbij de prefab units waterdicht worden verpakt.

Wil je hier meer info over ontvangen? Wij helpen graag verder!

De toekomst van de bouw is hier

ONTDEK ONZE BADKAMERS