Bouw slimmer met een
prefab badkamer.

De toekomst van de bouw ligt bij prefab.

Ontdek het zelf

Prefab sanitair unit

Bespaar op kosten en tijd met een prefab sanitair unit

Om tijd en geld te besparen, is het plaatsen van een prefab sanitair unit een goede keuze. Een prefab sanitair unit houdt wel een andere wijze van werken in. Je hoeft namelijk niet meer op de traditionele wijze een badkamer te plaatsen. De badkamer wordt in zijn geheel kant-en-klaar als een unit op de bouwwerf geleverd. Waar je wel zorg voor moet dragen, zijn aansluitpunten van elektriciteit en de leidingen. Na plaatsing van de prefab sanitair unit is het enkel een kwestie om de aansluitpunten met elkaar te verbinden. Aan de badkamer zelf hoef je niets meer te doen. Je kunt je voorstellen dat dit een enorme tijdwinst oplevert en dat je voor het plaatsen van de prefab badkamers een betere calculatie kunt maken.

Neem contact op

Prefab sanitair units plaatsen waar je maar wilt

Prefab sanitair units kunnen gebruikt worden in diverse branches. Voor een groot project in de woningbouw waar je tientallen of zelfs honderden badkamers moet plaatsen, zorgen prefab sanitair units voor een enorme tijdwinst en kostenbesparing. Je kunt kiezen uit enkele standaard opties, maar eigen wensen hierin verwerken kan ook. Ook bij de bouw van grote hotels zijn veel badkamers nodig. Met honderden hotelkamers gaat het ook om veel badkamers. Dan zorgt het plaatsen van kant-en-klare prefab badkamers, dat je tot wel 30% sneller je badkamers plaatst. Het plaatsen van de prefab badkamer is niet moeilijk en bovendien beschik je over een schone en georganiseerde bouwplaats.

Een sanitair unit prefab door SANU laten plaatsen

Welk soort bouw met badkamers je ook moet realiseren, het is verstandig om eens contact op te nemen SANU. Wij kunnen je alles vertellen over een sanitair unit prefab laten inbouwen. Wij hebben hier immers al meer dan 15 jaar ervaring mee en leveren prefab sanitair units van hoogwaardige kwaliteit. Bij ons kun je kiezen uit standaardmodellen, maar er is ook ruimte voor een badkamer op maat. Sober, luxe of je eigen wensen, het is allemaal mogelijk.

Wil je hier meer info over ontvangen? Wij helpen graag verder!

De toekomst van de bouw is hier

ONTDEK ONZE BADKAMERS