Bouw slimmer met een
prefab badkamer.

De toekomst van de bouw ligt bij prefab.

Ontdek het zelf

Prefab douchecabine

Een kant-en-klare douche met een prefab douchecabine

Er zijn diverse mogelijkheden voor het plaatsen van een douche. Een inloopdouche is tegenwoordig erg populair, maar ook de douchecabine zorgt voor een blijvend droge badkamer en wordt in zeer veel badkamers geplaatst. Bij het plaatsen van een douchecabine, moet je rekening houden met een douchebak met hierop de eigenlijke glazen of kunststof cabine. De afvoerleiding wordt onder de douchebak geplaatst en dit kost de nodige tijd. De leiding moet immers goed worden aangesloten, anders krijg je te maken met lekkage. Wil je een douche snel plaatsen en bovendien tegen lage kosten? Dan is een prefab douchecabine het beste alternatief.

Neem contact op

Prefab douchecabines voor diverse branches

Enkel een prefab douchecabine plaatsen zal misschien minder geschikt zijn voor woningbouw. In woningen moeten volledige badkamers geplaatst worden, maar ook dit kan prefab. Enkel een douchecabine is wel zeer geschikt voor bepaalde branches, zoals de hotelbranche en bij de bouw van studentenhuisvesting. Het gaat hierbij meestal om grote aantallen kamers die met een douchecabine uitgevoerd moeten worden. Voor het traditioneel plaatsen van tientallen of honderden douchecabines moet je de nodige tijd uittrekken. Prefab douchecabines worden in een mum van tijd geplaatst, waardoor je enorm veel tijd zult besparen. Door een gunstige prijsstelling en minder installatietijd zullen ook de kosten veel lager zijn dan bij het traditioneel bouwen van een douchecabine.

Een douchecabine prefab laten bouwen door SANU

SANU is onderdeel van een familiebedrijf met enthousiaste en professionele medewerkers die passie voor het vak hebben. In onze eigen fabriek fabriceren wij de meeste prefab onderdelen en assembleren deze tot een complete douchecabine die prefab geplaatst wordt. Hierbij zorgen wij ervoor dat de douchecabine volledig waterdicht is en voorzien van de nodige aansluitpunten. Kies een standaard douchecabine prefab of geef aan wat jouw wensen zijn. Wil je meer weten over de mogelijkheden van een douchecabine prefab laten bouwen? Neem dan gerust contact met ons.

Wil je hier meer info over ontvangen? Wij helpen graag verder!

De toekomst van de bouw is hier

ONTDEK ONZE BADKAMERS