Bouw slimmer met een
prefab badkamer.

De toekomst van de bouw ligt bij prefab.

Ontdek het zelf

Prefab douche

Snel en efficiënt een prefab douche plaatsen

Bij het maken van een planning voor je bouwprojecten, zul je een aanzienlijk deel van de benodigde tijd reserveren voor het bouwen van de badkamers. Hoe groot een woonkamer of slaapkamer ook is, dit zijn relatief gemakkelijke en snel te bouwen ruimtes. Een badkamer daarentegen, bevat sanitair met toevoer- en afvoerleidingen en moet volledig waterdicht worden gebouwd. Een badkamer bouwen vergt dus relatief veel tijd. Je kunt de bouwtijd van je projecten aanzienlijk verlagen, door een prefab douche te plaatsen. En hierbij lever je niet in op de kwaliteit van de badkamer. Ook een prefab douche kan volgens wens zo luxe mogelijk uitgevoerd worden.

Neem contact op

Hoogwaardige productie van prefab douches

De productie van prefab douches wordt door SANU zeer professioneel en vakkundig uitgevoerd. Hierdoor kunnen hoogwaardige prefab douches worden gegarandeerd, die aan de allerhoogste eisen voldoen. Onze prefab douches worden geproduceerd volgens een gestroomlijnd productieproces, die voortdurend wordt aangepast aan de laatste moderne methodes en technieken. Zo gebruiken wij materialen op een dusdanige wijze, dat wij materiaalverlies zo veel mogelijk kunnen voorkomen. Iedere prefab douche wordt na productie onderworpen aan een strenge kwaliteitscontrole, zodat je als klant zeker mag zijn van onze kwaliteit. Om op de bouwplaats te voorkomen dat de prefab douches bloot staan aan de weersomstandigheden, worden de cabines goed waterdicht verpakt. Van begin tot eind zorgen wij voor een perfecte afwerking.

Een douche prefab laten produceren door SANU

Voor grote of kleine bouwprojecten, door een douche prefab te laten bouwen door SANU, bespaar je veel tijd en kun je op de bouwkosten besparen. Maak een keuze uit onze standaard prefab douches of bespreek je eigen wensen met ons omtrent de aankleding en mate van luxe van de prefab douche. Veel is mogelijk, met altijd een nog strakkere afwerking dan het geval is bij traditioneel gebouwde badkamers. Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor jouw bouwproject te bespreken.

Wil je hier meer info over ontvangen? Wij helpen graag verder!

De toekomst van de bouw is hier

ONTDEK ONZE BADKAMERS