Bouw slimmer met een
prefab badkamer.

De toekomst van de bouw ligt bij prefab.

Ontdek het zelf

Prefab douche unit

Een prefab douche unit zorgt voor gemak tijdens de bouw

De badkamer en keuken zijn ruimtes die tijdens de bouw de meeste aandacht nodig hebben. Aangezien de badkamer een natte ruimte is, dienen leidingen goed weggewerkt te worden in de muren en vloer. Daarbij moet zeer goed in de gaten gehouden worden dat de ruimte waterdicht is, om vochtproblemen in de toekomst te voorkomen. Het is gebruikelijk dat de badkamer geheel of grotendeels wordt betegeld en hier gaat veel tijd inzitten. Afhankelijk van de keuze voor het soort sanitair, is ook het plaatsen van sanitair een behoorlijke klus. Dit kan veel sneller, efficiënter en goedkoper met een prefab douche unit.

Neem contact op

Volwaardige prefab douche units

Tijdwinst behalen en goedkoper een badkamer plaatsen kan met prefab douche units. Prefab douche units zijn volwaardige badkamers die niet onderdoen voor traditioneel gebouwde badkamers. Sterker nog, je mag nog betere kwaliteit verwachten. Alle prefab onderdelen zijn geassembleerd tot een direct te gebruiken badkamer. De gehele inrichting van de badkamer wordt in de fabriek voor je klaargemaakt. De prefab badkamer wordt volledig waterdicht gemaakt en betegeld, hij hoeft alleen nog maar geplaatst te worden. Na plaatsing en het aansluiten van de leidingen, is de prefab badkamer klaar voor gebruikt. Je geniet als aannemer van een flinke kostenbesparing, mede doordat je veel minder productietijd voor de badkamers hoeft in te plannen.

Een douche unit prefab laten plaatsen door SANU

Al meer dan 15 jaar is SANU gespecialiseerd in het maken van prefab douche units. Of je nu één douche unit prefab wilt laten installeren of als je er honderden nodig hebt voor een groot bouwproject, wij produceren graag jouw prefab badkamer. Hiermee helpen wij je om tijd en kosten te besparen bij het plaatsen van een badkamer. Een douche unit prefab is altijd op maat, waarbij je de mogelijkheid hebt tot het bepalen van de grootte, indeling en soort sanitair.

Wil je hier meer info over ontvangen? Wij helpen graag verder!

De toekomst van de bouw is hier

ONTDEK ONZE BADKAMERS