Prefab badkamers voor een slimme bouw

Prefab badkamers geproduceerd in Nederland

Prefab badkamers zijn de manier om de bouw te versnellen. Een gemiddeld project schaaft minimaal 20% van de tijdlijn af met toepassing van modulaire badkamerunits. De oplossing is geschikt voor diverse doeleinden zoals de bouw van hotels, woningen, studentencomplexen of zorginstellingen. Een goed uitgevoerde kant- en klare badkamer is niet te onderscheiden van een traditionele badkamer. Sterker nog: een prefab badkamer reduceert het aantal kwaliteitsproblemen door vroegtijdig in de fabriek alles te tackelen.

Prefab bouwen met partners

De prefab sanitaire ruimtes van SANU worden onder eigen beheer geproduceerd, in onze productieruimte in Waalwijk. Samen met een team van toegewijde engineers en vaklui, produceert SANU kant en klare badkamers voor diverse opdrachtgevers. Onze prefab badkamerunits zijn te vinden op bouwplaatsen in Nederland, België en Duitsland. Uiteenlopend van minimaal 40 tot meer dan 400 units per project.

Prefab-badkamers-partners
Prefab-badkamers-SANU

Meer dan 10 jaar ervaring met prefab badkamers

Onze ervaring met prefab badkamers gaat al meer dan 10 jaar terug, begonnen met de engineering en levering van de innovatieve oplossing. Wij gebruiken deze extensieve ervaring in combinatie met modern ondernemerschap om prefab badkamers te produceren in Waalwijk. Stuur ons graag een vloerplan op en wij maken een concreet voorstel.

90% minder productietijd op de bouwlocatie

Iedere kant- en klare badkamer wordt op locatie afgeleverd als een voltooide en volledig geteste unit en is voorzien van vloer- en wandtegels, verlichting, spiegels, zeephouders, handdoekrekken en meer. Nadat de prefab badkamerunit is geplaatst, is het een eenvoudig proces om de installatietechniek in de schacht aan te sluiten. Met een juiste planning, is de badkamer binnen twee uur geplaatst en geïnstalleerd.

Prefab met de beleving van traditioneel

Als je op zoek bent naar een robuuste prefab badkamer, bieden de stalen badkamerunits van SANU een unieke manier om traditionele bouwkwaliteit en ontwerpvrijheid te bereiken met prefab.

Ons koudgewalste stalen frame is stevig en duurzaam. De lichtgewicht kooiconstructie wordt vervaardigd onder de hoogste kwaliteitsnormen.

Dankzij onze expertise kan een prefab badkamer worden vervaardigd volgens de meest uiteenlopende ontwerpen en afmetingen, compleet met een uitgebreid assortiment tegels, sanitair en accessoires van enkele van de marktleiders zoals Ideal Standard, Geberit, Viega, HansGrohe, Mosa en Coram.

Nieuwsberichten