Prefab badkamers voor een slimme bouw

Prefab badkamers geproduceerd in Nederland

Prefab badkamers zijn de manier om de bouw te versnellen. Een gemiddeld project schaaft minimaal 20% van de tijdlijn af met toepassing van modulaire badkamerunits. De oplossing is geschikt voor diverse doeleinden zoals de bouw van hotels, woningen, studentencomplexen of zorginstellingen. Een goed uitgevoerde kant- en klare badkamer is niet te onderscheiden van een traditionele badkamer. Sterker nog: een prefab badkamer reduceert het aantal kwaliteitsproblemen, dankzij een kwaliteitscontrole in de fabriek.

Prefab bouwen met partners

De prefab sanitaire ruimtes van SANU worden onder eigen beheer geproduceerd in Waalwijk. Samen met een team van toegewijde engineers en vaklui, produceert SANU kant- en klare badkamers voor diverse opdrachtgevers. Deze prefab badkamerunits zijn te vinden op bouwplaatsen in Nederland, België en Duitsland. Uiteenlopend van minimaal 40 tot meer dan 400 units per project.

Prefab-badkamers-partners
Prefab-badkamers-SANU

Meer dan 10 jaar ervaring met prefab badkamers

Onze ervaring met kant- en klare badkamers gaat al meer dan 10 jaar terug. Dit begon ooit met de engineering en levering van de innovatieve oplossing. Wij passen deze kennis nu toe om prefab badkamers te produceren in Waalwijk. Mail ons je vloerplan en wij maken een concreet voorstel.

90% minder productietijd op de bouwlocatie

Iedere kant- en klare badkamer wordt op locatie volledig getest afgeleverd. De unit is voorzien van vloer- en wandtegels, verlichting, spiegels, accessoires en meer. Nadat de prefab badkamerunit is geplaatst, volgt een eenvoudig installatieproces. Met een juiste planning, is de badkamer binnen twee uur geplaatst en geïnstalleerd.

Prefab met de beleving van traditioneel

Als je op zoek bent naar een robuuste prefab badkamer, bieden de stalen badkamerunits van SANU een unieke uitkomst. Traditionele bouwkwaliteit en ontwerpvrijheid bereik je ook met prefab.

Ons koudgewalste stalen frame is stevig en duurzaam. De lichtgewicht kooiconstructie wordt machinaal vervaardigd.

Een prefab badkamer wordt gemaakt volgens de meest uiteenlopende ontwerpen en afmetingen. Er is keuze uit een uitgebreid assortiment tegels, sanitair en accessoires van enkele van de marktleiders zoals Ideal Standard, Geberit, Viega, HansGrohe, Mosa en Coram.

Nieuwsberichten