Prefab badkamers geproduceerd in Nederland

De toekomst van de bouw ligt bij prefab.

Ontdek het zelf

Prefab sanitair

Prefab badkamers zijn de manier om de bouw te versnellen. Een gemiddeld project schaaft minimaal 20% van de tijdlijn af met toepassing van modulaire badkamerunits. De oplossing is geschikt voor diverse doeleinden zoals de bouw van hotels, woningen, studentencomplexen of zorginstellingen. Een goed uitgevoerde kant- en klare badkamer is niet te onderscheiden van een traditionele badkamer. Sterker nog: een prefab badkamer reduceert het aantal kwaliteitsproblemen, dankzij een kwaliteitscontrole in de fabriek.

Neem contact op

Prefab bouwen met partners

Dat sanitair dat prefab is ingebouwd betreffende de kwaliteit niet onderdoet voor een traditioneel gebouwde badkamer, is niet het enige voordeel. Het op traditionele wijze bouwen van een badkamer kost veel tijd. Dit heeft vooral te maken met het feit dat een badkamer aan diverse eisen moet voldoen. De badkamer moet waterdicht zijn en het aanleggen van alle leidingen kost veel tijd. Meestal wordt een badkamer betegeld en gevoegd en ook dit kost tijd. Met een prefab badkamer zijn deze werkzaamheden niet meer nodig. Betreffende de bouw van een badkamer, is het mogelijk om tot 90% op de productietijd te besparen. Dit leidt automatisch ook tot een kostenbesparing, iets wat vooral tot uiting komt bij grote project waar je veel badkamer moet plaatsen.

Sanitair prefab laten installeren door SANU

Onderdeel uitmakend van een familiebedrijf, heeft SANU zich geheel gespecialiseerd in Prefab badkamers. Wij maken zelf zoveel mogelijk prefab onderdelen en assembleren dit tot een luxe badkamer met prefab sanitair. Hiervoor hebben wij moderne fabrieksfaciliteiten ter beschikking en wij passen de nieuwste technieken toe. Hierdoor bieden wij prefab badkamers van hoogwaardige kwaliteit. Ook het vervoer naar de bouwwerf wordt door ons professioneel uitgevoerd, waarbij de prefab units waterdicht worden verpakt.

Wil je hier meer info over ontvangen? Wij helpen graag verder!

De toekomst van de bouw is hier

ONTDEK ONZE BADKAMERS