PIONIERS IN PREFAB BADKAMERS

De toekomst van de bouw ligt bij prefab.

Ontdek het zelf

Prefab badkamer unit

Het gemak van een prefab badkamer unit

Of je nu veel badkamers moet bouwen tijdens een groot project of een enkele badkamer voor een woning, een badkamer bouwen is bewerkelijk en tijdrovend. Meer dan in andere ruimtes, heb je te maken met enkele specialistische werkzaamheden, zoals de toe- en afvoerleidingen van het water voor de douche, het bad, badkamermeubel en eventueel het toilet. Verder moet de ruimte goed waterdicht zijn, anders krijg je lekkages. De ruimte wordt meestal ook geheel betegeld, ook een klus die in andere ruimtes niet van toepassing is. Veel tijd aan de badkamer besteden, houdt ook hogere kosten in. Juist dan is een prefab badkamer unit een uitkomst. De badkamer plaatsen is in een mum van tijd achter de rug en levert je een kostenbesparing op.

Neem contact op

Gemakkelijke installatie van prefab badkamer units

Wanneer je kiest voor het gebruik van prefab badkamer units, dan moet je op de plek waar de badkamer geplaatst wordt, alle verbindingspunten in orde hebben. Na plaatsing, is het een kwestie van de punten verbinden met de aansluitingen van de prefab badkamer en het werk is gereed. Met de installatie van prefab badkamer units, bespaar je op de bouwplaats tot ruim 90% productietijd gerelateerd aan de badkamer. Prefab badkamers units worden rechtstreeks vanuit de fabriek in een waterdichte verpakking naar de bouwplaats vervoerd. Hier kan afhankelijk van onder meer het type constructie en het aantal verdiepingen, de badkamer horizontaal of verticaal het gebouw geplaatst worden. Met prefab badkamers units kunnen gemiddeld 25 badkamers per dag geïnstalleerd worden. Dit is onmogelijk bij traditionele badkamerbouw.

Een badkamer unit prefab laten bouwen door SANU

Wil je bouwkosten en bouwtijd verlagen? Neem dan eens contact op met SANU. Wij kunnen namelijk een badkamer unit prefab plaatsen. Hiermee kun je serieus besparen op kosten en tijd. Wij hebben het productieproces van onze prefab badkamers geheel in eigen beheer en assembleren alle prefab onderdelen tot de gewenste badkamer. Hierdoor kunnen wij uitermate hoge kwaliteit garanderen. Kies uit één van onze standaard prefab badkamers of laat een prefab badkamer op maat maken. .

Wil je hier meer info over ontvangen? Wij helpen graag verder!

De toekomst van de bouw is hier

ONTDEK ONZE BADKAMERS