Productie

Ons gestroomlijnde productieproces is een resultaat van jarenlange ervaring

Het uitgedachte productieproces is een resultaat van de jarenlange ervaring in de prefab badkamer industrie. Door de badkamerunits te produceren met hoogwaardige materialen, zonder overbodige handelingen, maken wij het product interessant voor iedere partij. De productieruimte wordt beoordeeld op het aantal op tijd geleverde complete badkamers, een indicatie die we uiterst serieus nemen.

Hoogwaardige basismaterialen

Niet alleen de badkamers zijn prefab, maar ook alle componenten voor de badkamer worden in de eigen productieruimte geprefabriceerd of prefab aangeleverd door leveranciers. Door alle materialen voor de productie voor te bereiden, is de montage in de verschillende secties een kwestie van minuten. Wij werken nauw samen met onze leveranciers om de toelevering van materialen te stroomlijnen voor een snelle en kwalitatieve productie.

Kwaliteitscontrole door de lijnmanager

Tijdens de productie worden de prefab badkamerunits op alle afzonderlijke cellen geïnspecteerd. Zodra een badkamer niet slaagt voor een inspectie, wordt deze eerst gerepareerd voordat de productie wordt voortgezet. Dit geldt ook voor het testen van de waterleidingen en elektra. Uitsluitend de goede badkamers verlaten de productielijn en worden richting de bouwplaats gestuurd. Herstelwerkzaamheden op de bouw zijn verleden tijd.

Een waterdichte verpakking voor bescherming van de kwaliteit

Prefab badkamerunits staan vaak nog onder invloed van weersomstandigheden op de bouwplaats. Daarom worden de badkamers volledig waterdicht ingepakt aan het einde van de productielijn. Dit gebeurt met een stevige krimphoes of wikkelfolie. De kant en klare sanitaire ruimtes dienen pas uitgepakt te worden wanneer deze niet meer onder invloed staan van weersomstandigheden. Zo kan een uitstekende kwaliteit gegarandeerd worden.