Productie

Een innovatief productiesysteem voor korte doorlooptijden

Het productieproces is een resultaat van ervaring opgedaan in de prefab badkamer industrie. Door de badkamerunits te produceren met slimme materialen, zonder overbodige handelingen, wordt iedere unit gemaakt volgens dezelfde standaard. Een gesloten productieomgeving biedt de mogelijkheid om badkamers meermaals te controleren en kwaliteit te garanderen.

Slimme basismaterialen

Niet alleen de badkamers zijn prefab, maar ook alle componenten voor de badkamer worden geprefabriceerd. Door een groot deel van de materialen voor te bereiden, wordt de montage in de verschillende secties vereenvoudigd. De productie werkt nauw samen met leveranciers om de toelevering van materialen te stroomlijnen voor een snelle en kwalitatieve productie.

Kwaliteitscontrole door de lijnmanager

Tijdens de productie worden de prefab badkamerunits op afzonderlijke cellen geïnspecteerd. Zodra een badkamer niet slaagt voor een inspectie, wordt deze eerst gerepareerd voordat de productie hiervan wordt voortgezet. Dit geldt ook voor het testen van de installatiewerkzaamheden. Uitsluitend de goede badkamers verlaten de productielijn en worden richting de bouwplaats gestuurd. Herstelwerkzaamheden op de bouw worden hierdoor geminimaliseerd.

Een waterdichte verpakking voor bescherming van de kwaliteit

Prefab badkamerunits staan vaak nog onder invloed van weersomstandigheden op de bouwplaats. Daarom worden de badkamers volledig waterdicht ingepakt aan het einde van de productielijn. Dit gebeurt met een stevige krimphoes of wikkelfolie. De kant en klare sanitaire ruimtes dienen pas uitgepakt te worden wanneer deze niet meer onder invloed staan van weersomstandigheden. Zo kan een uitstekende kwaliteit gegarandeerd worden.