Kwalitatief hoogwaardige prefab badkamer productie

Ons productieproces is het resultaat van continue verbetering door de jaren heen. Door de badkamerunits te produceren met hoogwaardige materialen, zonder overbodige handelingen, maken wij de aanschafprijs aantrekkelijk voor iedere partij. De productieruimte wordt beoordeeld op het aantal op tijd geleverde badkamers, een indicatie die we uiterst serieus nemen.

PREFAB MATERIALEN

Niet alleen de badkamers zijn prefab, maar ook alle componenten voor de badkamer worden in de eigen productieruimte geprefabriceerd of prefab aangeleverd door leveranciers. Door alle materialen voor de productie voor te bereiden, is de assemblage in de verschillende secties een kwestie van minuten. Wij werken nauw samen met onze leveranciers om de toelevering van materialen te stroomlijnen voor een snelle en kwalitatieve productie.

GESTROOMLIJND PROCES

In de prefab badkamer productie wordt er geprofiteerd van de mogelijkheid om producten onder gecontroleerde productieomstandigheden te verplaatsen, strak voorraadbeheer en betere mogelijkheden tot supervisie. De productie is afvalbewust en minimaliseert de hoeveelheid materiaal die gebruikt wordt om een badkamer te bouwen. Het gestroomlijnde proces is een resultaat van jarenlange ervaring met verschillende werkwijzen, producten en organisatiestructuren.

productie-prefab-badkamers

sanitaire-unit-afpersen

KWALITEITSCONTROLES

Tijdens de productie worden de prefab badkamerunits op alle afzonderlijke cellen geïnspecteerd. Zodra een badkamer niet slaagt voor een inspectie, wordt deze eerst gerepareerd voordat de productie wordt voortgezet. Dit geldt ook voor het testen van de waterleidingen en elektra. Uitsluitend de goede badkamers verlaten de productielijn en worden richting de bouwplaats gestuurd. Herstelwerkzaamheden op de bouw zijn verleden tijd.

WATERDICHT VERPAKT

Prefab badkamerunits staan vaak nog onder invloed van weersomstandigheden op de bouwplaats. Daarom worden de badkamers volledig waterdicht ingepakt aan het einde van de productielijn. Dit gebeurt met een stevige krimphoes of wikkelfolie. De kant en klare sanitaire ruimtes dienen pas uitgepakt te worden wanneer deze niet meer onder invloed staan van weersomstandigheden. Zo kan een uitstekende kwaliteit gegarandeerd worden.

Meer informatie nodig? Neem contact op met onze specialisten

NIEUWSBERICHTEN