Prefab badkamer prijs

Een prefab badkamer prijs is vergelijkbaar met traditioneel

Een prefab badkamer prijs is betaalbaar en aantrekkelijk voor projecten met grote aantallen. In een directe kostenvergelijking tot een traditioneel gebouwde badkamer, zit er minimaal verschil in de prijsstelling. De prijs is sterk afhankelijk van de afwerking, de complexiteit van het ontwerp en de gevraagde aantallen.

Prefab badkamerunits prijs

Doordat prefab badkamers worden geproduceerd onder gecontroleerde omstandigheden, kunnen veel kosten worden bespaard. De productieomgeving zorgt voor een minimale hoeveelheid afval, arbeidsuren en bewegingen. In een directe kostenvergelijking is er weinig verschil met een traditionele badkamer, maar kijkend naar de totale kosten zorgt prefab voor een aanzienlijke afname. In tegenstelling tot traditioneel is prefab een investering, want hier worden kosten in een vroegere fase al gemaakt, waardoor ze in een verder stadium stevig dalen.

Opbouw prijs sanitaire unit

De prijs van een prefab badkamer wordt voor gemiddeld 50% bepaald door de materialen. Kies je dus voor een luxe wastafel of hoge kwaliteit tegelwerk, dan heeft dit veel effect op de prijs. Laat jezelf adviseren in materiaalkeuze door onze specialisten. In veel gevallen komen we tot een selectie van materialen die de kostprijs kunnen verlagen, zonder in te leveren op kwaliteit. SANU beschikt over een breed pakket aan interieuropties om kostenefficiënt mee te werken.

Prefab-badkamerunit-hotel
prefab-badkamer-studenten

Verschillende prijzen voor prefab badkamers

Omdat alles dat wij produceren projectspecifiek is, is er ook geen prijslijst. Elk project wordt individueel berekend en aangeboden. De prijs is dan inclusief transport naar de bouwplaats. Doorslaggevend zijn naast maatvoering, de accessoires die je in de badkamer hebt, het aantal identieke ontwerpen en waar de bouwplaats zich bevindt. De prijs van een klein compact, eenvoudig ingerichte badkamer voor studenthuisvesting kan beginnen rond 3.500 euro / stuk exclusief BTW. Een exclusieve badkamer voor de hotels, zorg of woningbouw met een hoge standaard kan neerkomen op ongeveer 10.000 tot 15.000 euro / stuk exclusief btw.

Kant en klare sanitaire units prijsopgave

Ben je benieuwd naar prefab badkamer prijzen voor jouw project? Stuur alle informatie op naar info@sanu.eu en ontvang een vrijblijvende prijsopgave en advies. Onze specialisten helpen graag verder met het adviseren in een passende oplossing.