Bouw slimmer met een
prefab badkamer.

De toekomst van de bouw ligt bij prefab.

Ontdek het zelf

Prefab badkamer en wc

Een complete prefab badkamer en wc

Een badkamer kan op verschillende wijzes worden ingedeeld. Een douche is vrijwel altijd aanwezig in badkamers, eventueel een bad, een badkamermeubel en soms is ook de wc onderdeel van een badkamer. Het traditioneel bouwen van een badkamer met wc, zorgt voor extra werkzaamheden. Een wc moet aangesloten worden op een watertoevoer en op een afvoerleiding. Hiervoor moet ruimte zijn of ruimte gemaakt worden. Een badkamer met wc plaatsen kost in de regel dan ook meer tijd dan wanneer badkamer en wc gescheiden zijn. Met een prefab badkamer en wc is het mogelijk om tijd en kosten te besparen.

Neem contact op

Bepaald zelf de indeling van een prefab wc en badkamer

Er wordt wel eens gedacht dat een prefab wc en badkamer een standaard unit is, waarbij je geen keuzemogelijkheden hebt. Het tegendeel is waar. Je hebt betreffende de indeling van een prefab wc en badkamer juist veel keuzemogelijkheden. Misschien dat je bepaalde wensen hebt over de plek waar de wc komt te hangen of over het type toilet. De indeling is volledig aan te passen aan jouw wensen, zodat je een volwaardige prefab wc en badkamer kunt plaatsen. Afhankelijk van je bouwproject, is dit mogelijk voor enkele units, maar voor tientallen of honderden prefab badkamers met wc.

Een badkamer en wc prefab laten plaatsen door SANU

Wanneer je voor jouw bouwproject kiest voor een badkamer en wc prefab laten plaatsen door SANU, dan mag je de hoogwaardige kwaliteit verwachten. Wij zij al ruim 15 jaar gespecialiseerd in het produceren en plaatsen van prefab badkamers. De productie van de meeste prefabonderdelen en de assemblage tot een kant-en-klare badkamer, vindt plaats in onze eigen fabriek. Ons productieproces voldoet aan de modernste eisen, zodat wij altijd goede kwaliteit kunnen beloven. Wil jij ook besparen op de productietijd én kosten voor de bouw van prefab badkamers met wc? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wil je hier meer info over ontvangen? Wij helpen graag verder!

De toekomst van de bouw is hier

ONTDEK ONZE BADKAMERS