Over SANU

Al meer dan 15 jaar zetten wij ons in voor het prefabriceren van de bouwsector. Samen met aannemers, ontwikkelaars en architecten zijn we voortdurend bezig met versnellen en vereenvoudigen van het bouwproces.

Prefab is de toekomst

PARTNER IN PREFAB BADKAMERS

SANU is specialist in de productie, ontwerp en installatie van prefab badkamers. Begonnen als product binnen een klein handelsbedrijf dat is opgericht in 2004, is SANU inmiddels uitgegroeid tot een organisatie met een eigen productielocatie in Drunen, Nederland. Ons familiebedrijf is werkzaam voor aannemers en vastgoedontwikkelaars door heel Europa. Samen met hen transformeren wij de bouw. 

sanu-team-photo
prefab-badkamer-ontwerpen-min (1)

MAATWERK OPLOSSINGEN

Onze hands-on ervaring zorgt ervoor dat we de kennis in huis hebben om juiste aanbevelingen te doen. Dankzij de diversiteit van specialismen in ons team, worden projecten vanuit meerdere invalshoeken benaderd. Wij zijn van begin tot einde betrokken bij het project en nemen de badkamer volledig uit handen. 

FAMILIEBEDRIJF SINDS 2014

Met onze wortels als familiebedrijf spreekt het voor zich dat de bedrijfscultuur hoog in het vandaal staat. Of je nou sanitair bevestigt of cashflowprognoses maakt voor het komende kwartaal: je maakt hier deel uit van hetzelfde team. Door onze ervaringen te delen op de vloer en op kantoor, versterken we de interne communicatie en waarborgen we de kwaliteit van het eindproduct voor onze opdrachtgevers.

roemer-rens

BENIEUWD NAAR WAT WIJ VOOR JULLIE KUNNEN BETEKENEN?