Over ons

Wij staan op voor prefab in de bouwsector

Een verzameling van specialisten in prefab

SANU is specialist in de productie, ontwerp en installatie van prefab badkamers. Daarvoor begon het ooit als handelsproduct binnen een klein familiebedrijf, opgericht in 2004. SANU is inmiddels uitgegroeid tot een organisatie met een eigen productielocatie in Waalwijk, Nederland. Ons team is werkzaam voor een uiteenlopende groep opdrachtgevers. Samen met hen transformeren wij de bouw.

Al meer dan 15 jaar

In de voorgaande jaren hebben wij heel wat ervaring opgedaan in uiteenlopende projecten en sectoren. Naast deze ervaring zorgen wij voor het up-to-date houden van onze kennis door medewerkers continu te ontwikkelen, zodat zij kunnen helpen bij úw ontwikkeling. Ons team van specialisten staat klaar om jullie doelen te realiseren.

Wij geloven in de kracht van prefab

Voor ons is een prefab badkamer niet alleen een product, het is een oplossing. Wij geloven in de kracht van de oplossing en zien het als een bijdrage voor een slimmere en snellere bouw. Een goede samenwerking met onze opdrachtgevers en andere stakeholders is daarbij van groot belang. SANU staat haar opdrachtgevers bij om de implementatie van onze prefab badkamers zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen.

prefab-badkamer-studenten

FAMILIEBEDRIJF

Met onze wortels als familiebedrijf spreekt het voor zich dat de bedrijfscultuur hoog in het vandaal staat. Of je nou sanitair bevestigt of de IT-omgeving organiseert: je maakt hier deel uit van hetzelfde team. Door vast te houden aan onze kernwaarden en die dagelijks bespreekbaar te maken, zorgen we voor een gezonde en positieve werksfeer voor iedereen.

Een greep uit onze referenties

  HOTEL | DUITSLAND

222 prefab badkamers voor Ten Brinke Group

Een hotelproject waarin kwaliteit voorop staat in het centrum van Kiel →