De specialist in prefab badkamers

SANU is specialist in de productie, ontwerp en installatie van prefab badkamers. De prefab sanitaire cabines begonnen ooit als handelsproduct binnen een klein familiebedrijf, opgericht in 2004. De organisatie is inmiddels uitgegroeid tot een voltallig productiebedrijf in Waalwijk, Nederland. Ons team is werkzaam voor een uiteenlopende groep opdrachtgevers. Samen met hen transformeren wij de bouw.

Familiebedrijf met een passie voor prefab

Met onze wortels als familiebedrijf spreekt het voor zich dat de bedrijfscultuur hoog in het vandaal staat. Of je nou sanitair bevestigt of de IT-omgeving organiseert: je maakt hier deel uit van hetzelfde team. Door vast te houden aan onze kernwaarden en die dagelijks bespreekbaar te maken, zorgen we voor een gezonde en positieve werksfeer voor iedereen.

Wij geloven in de kracht van prefab

Wij geloven in de kracht van prefab en zien het als een bijdrage voor een slimmere en snellere bouw. Een goede samenwerking met onze opdrachtgevers en andere stakeholders is daarbij van groot belang. SANU staat haar opdrachtgevers te allen tijde bij om de implementatie van onze producten en oplossingen zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen.

Nieuwsberichten