ONTDEK HET TEAM ACHTER SANU

HET FRONT OFFICE TEAM

Prefab badkamers zijn onze passie!

Maak kennis met het getalenteerde, bekwame en vriendelijke front-office team van SANU. Dit zijn de mensen die jullie te allen tijde zullen ondersteunen. Samen voeren ze één belangrijke taak uit: het winstgevend maken van jullie project met gebruik van prefab badkamerunits.

Arjan-closeup

Arjan Scheffers

Projectmanager

Arjan is de baas over meerdere vaardigheden. Hij overziet de productie van jullie badkamers en dient als contactpersoon voor al jullie vragen.

Rens-closeup

Rens Schouwenaars

Managing Director

Rens is een doorgewinterde veteraan als het gaat om het creëren en runnen van unieke bedrijven. Allemaal met één doel: waarde creëren voor de klant.

Bogdan closeup

Bogdan Vladescu

BIM modelleur

Bogdan is een expert in het vertalen van plannen naar functionele en esthetisch aantrekkelijke ontwerpen. Noem maar op, hij kan het ontwerpen

Dennis-closeup

Dennis van Ravenstein

Engineer

Dennis is wat je noemt een alleskunner. Zijn uitgebreide kennis maakt hem breed inzetbaar en aanpasbaar aan elke gegeven situatie.

Meggy-closeup

Meggy Schouwenaars

Office Manager

Meggy maakt ons leven op kantoor zo comfortabel mogelijk. Daarnaast is ze verantwoordelijk voor al onze geweldige ontwerpen.

Roemer-closeup

Roemer Schouwenaars

Business Developer

Roemer is altijd op zoek naar innovatie. Het ontwikkelen van strategieën en het opbouwen van langdurige relaties is waar hij voor staat.

Marja-closeup

Marja van der Zouwen

Administratief Medewerker

Marja laat onze motor draaien. Ze maakt vanaf het begin deel uit van het bedrijf en behandelt al jullie financiële vragen en opmerkingen.

liza-closeup

Liza Marie Gerritsen

Commercieel Medewerker

Liza weet alle vragen te beantwoorden. Door haar jarenlange ervaring op het gebied van klantenondersteuning is zij een vertrouwd aanspreekpunt.

Wouter-closeup

Wouter Engeln

Commercieel Medewerker

Wouter is een kei in offertes. Hij vertaalt jullie wensen in tastbare op maat gemaakte voorstellen.

25

MEDEWERKERS

16

JAAR ERVARING

2000 m2

PRODUCTIERUIMTE

1000+

BADKAMERS PER JAAR

Roemer-contact

Roemer Schouwenaars – Business Developer

Neem contact op!

Benieuwd naar de mogelijkheden van prefab badkamers in jullie project? Bel ons of vul het formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.