Ontdek het nieuwe bouwen

Als geen ander geloven wij in de kracht van prefab badkamers.

Leer ons kennen

SAMENWERKING, FAMILIE & ERVARING

SANU is gespecialiseerd in de productie, ontwerp en integratie van prefab badkamers. Ons familiebedrijf is jong, innovatief en altijd bezig met de toekomst. Wij worden enthousiast van opdrachtgevers die samen met ons de bouw willen veranderen.

“Een familiebedrijf in de kern”

Iedereen telt mee.

Met onze wortels als familiebedrijf spreekt het voor zich dat de mensen hoog in het vaandel staan. Of je nou sanitair bevestigt of de IT-omgeving organiseert: je maakt hier deel uit van hetzelfde team. Door vast te houden aan onze kernwaarden en die dagelijks bespreekbaar te maken, zorgen we voor een gezonde en positieve werksfeer voor iedereen.

Ontdek vacatures

SAMEN BOUWEN AAN DE TOEKOMST

Onze missie

Wij geloven in prefab. Aannemers en ontwikkelaars die willen innoveren, begeleiden wij in de transitie naar een modulaire bouw. Als een van de pioniers in prefab badkamers in de Benelux, kennen wij als geen ander de voordelen of valkuilen van deze oplossing. Zowel in snelheid als duurzaamheid. Onze missie is om op iedere bouwplaats een prefab badkamer te zien. Samen met een team van enthousiaste en innovatieve mensen en jullie organisatie, gaan wij dit doel verwezenlijken. Innoveer jij mee?

Relevante nieuwsberichten

Lees meer nieuws
  • Gepubliceerd op: 22 juni 2021
    Lees verder
  • Gepubliceerd op: 31 maart 2021
    Lees verder
  • Gepubliceerd op: 30 maart 2021
    Lees verder