Prefab badkamers zijn onze passie

Maak kennis met het getalenteerde, bekwame en vriendelijke frontoffice team van SANU. Dit zijn de mensen die jullie te allen tijde zullen ondersteunen tijdens het projectverloop. Samen zorgen zij voor de uitvoering van een waterdicht plan. 

Rens-closeup

Rens Schouwenaars

Algemeen Directeur

Rens is een doorgewinterde veteraan in de wereld van prefab badkamers. Hij verdiept zich graag in complexe vraagstukken.

Arjan-closeup

Arjan Scheffers

Projectmanager

Arjan is de baas over meerdere vaardigheden. Hij overziet de supply chain, stuurt de werkvoorbereiding aan en coördineert jullie projecten intern.

Bogdan closeup

Bogdan Vladescu

Werkvoorbereider / Tekenaar

Bogdan is een expert op het gebied van BIM en in het vertalen van plannen naar functionele ontwerpen. Noem maar op, hij kan het maken.

Dennis-closeup

Dennis van Ravenstein

Engineer

Dennis is wat je noemt een alleskunner. Zijn uitgebreide kennis maakt hem breed inzetbaar en aanpasbaar aan iedere gegeven situatie.

Meggy-closeup

Meggy Schouwenaars

Office Manager

Meggy maakt het leven op kantoor zo comfortabel mogelijk. Daarnaast is zij verantwoordelijk voor alle strakke designs van SANU.

Remco-compress-small

Remco Baartmans

Productieleider

Remco is een ervaren Productie Manager die nu zijn hobby om badkamers te verbouwen combineert met zijn kennis over productieprocessen.

Roemer-closeup

Roemer Schouwenaars

Operationeel Manager

Roemer is altijd bezig met verbetering. Hij gaat over de dagelijkse bedrijfsvoering, het stroomlijnen van processen en het bevorderen van de interne communicatie.

Marja-closeup

Marja van der Zouwen

Administratief Medewerker

Marja is de rots in de branding van SANU. Ze maakt al vanaf het begin deel uit van de organisatie en is inmiddels onmisbaar geworden.

Mike(min)

Mike van Beek

Financial Controller

Mike gebruikt zijn opgedane ervaring in een groot bouwconcern om de financiële tak van SANU met enthousiasme te professionaliseren.

Wouter-closeup

Wouter Engeln

Commercieel Medewerker

Wouter is een kei in het maken van samenwerkingsvoorstellen. Hij weet jullie wensen uitstekend te vertalen naar een tastbaar concept.

Martijn-klein

Martijn Pelders

Meewerkend Voorman

Martijn combineert zijn jarenlange ervaring in het bouwen van badkamers met zijn hands-on mentaliteit om het productieteam aan te sturen.

Webp.net-compress-image (3)

Liza Marie Gerritsen

Commercieel Medewerker

Liza weet alle vragen te beantwoorden. Door haar jarenlange ervaring op het gebied van klantenondersteuning is zij een vertrouwd aanspreekpunt.