Organisatie

De eerste stap naar een op prefab georiënteerde bouw

SANU is in de basis een familiebedrijf. De afgelopen 18 jaren hebben wij vanuit de maritieme sector, onze stappen gezet naar de bouw. We onderscheiden ons door onze klantgerichtheid en focus op innovatie. Door het familiale karakter van de organisatie is de interne cultuur en het contact met de klant persoonlijk en open. Onze ambities liggen in de prefabricatie van de bouw, met SANU als belichaming van deze visie.

Een passie voor prefab oplossingen

Samen met het hele team zijn we gepassioneerd in het leveren van complexe projecten. Met een berg aan ervaring in zowel prefab als traditionele badkamers, vertalen wij dit naar een betrouwbaar product. Onze installateurs zijn zowel in onze werkplaats te vinden als op de bouwplaats, waar wij opdrachtgevers ondersteunen met het soepel implementeren van onze oplossingen.

Extensieve ervaring in modulaire sanitaire ruimtes

In de afgelopen 17 jaar hebben wij als organisatie veel ervaring opgedaan in zowel binnen- als buitenland. Met onze roots in de scheepsbouw, waar prefab badkamers hun oorsprong in vinden, zijn wij wereldwijd actief geweest: van Duitsland tot Singapore en Nigeria tot Florida. Doordat wij al vroeg betrokken waren bij de opmars van prefab sanitaire cabines, kennen wij het product als geen ander.

Opleiden van vakmensen

Door werkzaamheden laagdrempelig te houden, maken wij prefab bouwen voor iedereen toegankelijk. Het werk is voorgekauwd door echte vakmannen en kan door iedereen met de juiste motivatie en kunde uitgevoerd worden. Dit maakt dat onze organisatie divers is en mensen met verschillende achtergronden aantrekt. Door de diversiteit , worden uitdagingen vanuit allerlei verschillende invalshoeken benaderd.