PIONIERS IN PREFAB BADKAMERS

De toekomst van de bouw ligt bij prefab.

Ontdek het zelf

Modulaire badkamer

Het gemak van een modulaire badkamer

Bij de traditionele bouw van een badkamer, maak je gebruik van diverse onderdelen en die op vaste plekken volgens ontwerp worden geplaatst. Als leidingen op een bepaalde manier zijn geplaatst in de badkamerwanden en vloer, dan ben je nog maar weinig flexibel met de indeling van de badkamer. Moet er wat veranderd worden, dan kost dit extra tijd en kosten en dit maakt een traditioneel gebouwde badkamer soms duurder dan gepland. Met een modulaire badkamer profiteer je juist van veel gemak. Een modulaire badkamer bestaat uit diverse onderdelen die naadloos met elkaar verbonden kunnen worden en waarmee een complete kant-en-klare badkamer geassembleerd wordt. Je blijft flexibel in je keuzes, de bouw van de badkamer is sneller en je bespaart kosten.

Neem contact op

Waarvoor zijn modulaire badkamers geschikt?

Modulaire badkamers zijn vooraf geassembleerde badkamers met een hoge mate van flexibiliteit en ook wel prefab badkamers genoemd. Uiteraard kun je kiezen voor een standaard prefab badkamer, maar als je specifieke wensen hebt, dan is dit met modulaire badkamers mogelijk. De grootte van de badkamer, de indeling en de gehele inrichting is volledig zelf te bepalen. Hierdoor krijg je een modulaire badkamer op maat. Doordat alle onderdelen modulair zijn, is jouw ontwerp gemakkelijk in het productie- en assemblageproces op te nemen. Plaatsing van een modulaire badkamer kan zeer snel, waardoor je op de bouwtijd bespaart en zonder op kwaliteit in te leveren.

Ontwerp een badkamer modulair met hulp van SANU

SANU heeft met meer dan 15 jaar ervaring al vele aannemers kunnen helpen bij het behalen van tijdwinst en kostenbesparing op het plaatsen van badkamers. In onze eigen fabriek produceren wij zelf de meeste onderdelen en assembleren dan een badkamer modulair volgens jouw wensen. Niet alleen de productie van een modulaire badkamer is heel flexibel, dit geldt ook voor de uiteindelijke installatie van de units. Wil je meer weten hoe je een badkamer modulair kunt plaatsen? Neem dan gerust contact met ons op.

Wil je hier meer info over ontvangen? Wij helpen graag verder!

De toekomst van de bouw is hier

ONTDEK ONZE BADKAMERS