PIONIERS IN PREFAB BADKAMERS

De toekomst van de bouw ligt bij prefab.

Ontdek het zelf

Modulaire badkamer prefab

Bespaar tijd met het plaatsen van een modulaire badkamer prefab

Bij de calculatie van een bouwproject, zul je ook de kosten moeten inschatten. Dit zijn de kosten van het materiaal en de benodigde arbeidsuren die er met het project gemoeid zijn. Zijn er meerdere of zelfs veel badkamers nodig, dan moet je voor de installatie relatief veel tijd incalculeren. Dit heeft uiteraard ook gevolgen voor de kosten. Althans als je de badkamers op traditionele wijze bouwt. Je kunt ook slim calculeren en een modulaire badkamer prefab installeren. Dit is een kant-en-klare badkamer, waar je nadat deze geplaatst is niets meer aan hoeft te doen. Denk je eens in hoeveel tijdwinst en kosten je hierop kunt besparen

Neem contact op

Een prefab modulaire badkamer op maat

Het belangrijkste bij de oplevering van een bouwproject, is dat je de kwaliteit waarborgt. De klant moet de garantie hebben dat je kwaliteit levert en dit geldt helemaal voor de aanwezige badkamers. Leidingen in badkamers moeten goed zijn aangesloten en mogen niet lekken. De gehele badkamer moet overigens bestand zijn tegen vocht. Juist daarom is een prefab modulaire badkamer een goede keuze. De kwaliteit is doorgaans beter dan een traditioneel gebouwde badkamer. Een prefab badkamer wordt onder ideale omstandigheden in een fabriek geassembleerd en getest. Omdat het een modulair systeem is, zijn onvolkomenheden gemakkelijk te ontdekken en te vervangen. Tevens heb je alle mogelijkheden om een modulaire badkamer op maat te laten maken. Naast het besparen op tijd en kosten, geniet je met een prefab modulaire badkamer van flexibiliteit en hoogwaardige kwaliteit.

Prefab badkamer modulair van SANU

Calculeer ook slim en ga voor een prefab badkamer modulair van SANU. Wij garanderen een hoogwaardige kwaliteit badkamer die kant-en-klaar wordt aangeleverd. Installatie van de prefab badkamer is uiterst snel, doordat je alleen de aansluitpunten met elkaar moet verbinden. In onze fabriek maken wij zoveel mogelijk onderdelen zelf, om vervolgens tot een complete badkamer te assembleren. Als klant heb je keuze uit enkele van onze standaard modellen, maar een prefab badkamer op maat is ook mogelijk.

Wil je hier meer info over ontvangen? Wij helpen graag verder!

De toekomst van de bouw is hier

ONTDEK ONZE BADKAMERS