MAATWERK BADKAMERS

Samen met een ervaren, dynamisch team ontwerpen we maatwerk voor ieder soort situatie.

Badkamers in 3D

Samen met jullie bepalen we de materiaalbehoefte van de badkamers en nemen we de wensen voor het ontwerp nauwkeurig door. We moedigen opdrachtgevers altijd aan om actief aanwezig te zijn in de ontwerpfase en gebruik te maken van de kennis van onze teamleden, die jullie helpen ideeën te vertalen naar tastbare ontwerpen. Door te kiezen voor materialen die complementair zijn aan een gestroomlijnde productie, kunnen kosten bespaard worden. Al onze prefab badkamers worden ontworpen in Revit op een LOD (level of detail) van 500. Ons team van modelleurs heeft jarenlange ervaring in het ontwerpen van badkamers, zowel prefab als traditioneel. Het uiteindelijk 3D-model is een levensechte representatie van de werkelijke badkamer. Wordt het design goedgekeurd? Dan gaan we over tot het maken van een proefbadkamer.

Proefbadkamer

Na de tekenfase leveren wij een proefbadkamer aan en nodigen wij opdrachtgevers uit om kritisch te kijken naar de opleverpunten. De proefbadkamer is een levensechte weergave en kan operationeel gemaakt worden bij de bezichtiging. Het is essentieel om in deze fase kritisch te zijn op alle aspecten van de badkamer. In het productieproces zijn wijzigingen namelijk niet moeiteloos door te voeren. Alle opleverpunten worden gedocumenteerd en de badkamer wordt in volledigheid opnieuw ontworpen. Indien de keuze in ontwerp drastisch verandert, kan de proefbadkamer eenmalig opnieuw gemaakt worden.  

VRAGEN OVER EEN PREFAB BADKAMER?

Bekijk onze FAQ. Hier geven wij antwoord op veelgestelde vragen.

Bel ons

Ma t/m vr 07.00 – 17.30
zaterdag 08.30 – 15.00

+31 (0)416 560 026

App ons

Ma t/m vr 07.00 – 17.30
zaterdag 08.30 – 15.00

+31 (0)6 12 54 29 63

Mail ons

Met al je vragen over prefab badkamers.

Roemer-contact

Roemer Schouwenaars – Business Developer

Neem contact op!

Benieuwd naar de mogelijkheden van prefab badkamers in jullie project? Bel ons of vul het formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.