Kwaliteit

Kwaliteit staat aan de basis van onze productie

SANU heeft een gestroomlijnd productieproces, dat zich bezighoudt met de ontwikkeling van stalen prefab badkamers. We werken volgens lean productie principes. Ieder project krijgt een toegewijde voorman en een gepersonaliseerde kwaliteitscontrole om ervoor te zorgen dat de eerste prefab badkamerunit wordt geleverd volgens dezelfde hoge standaard als de laatste kant- en klare badkamer.

Onze fabrieksbouw biedt een betere kwaliteit in vergelijking tot traditioneel bouwen op locatie. Wanneer je een prefab badkamer koopt, zorg je ervoor dat kwaliteit en consistentie in alle badkamers is gegarandeerd.

Kwaliteitscontrole Badkamers

Een prefab badkamer is onderhevig aan veel transportbewegingen. Het is daarom belangrijk dat de badkamer van een uitstekende kwaliteit is. Onze badkamers worden gecontroleerd op meer dan 40 punten tijdens de productie. Daarnaast worden alle badkamers individueel afgeperst voordat deze de productielijn verlaten. Een badkamer die de controle niet passeert, wordt eerst volledig doorlopen. Zo komen alleen de meest uitstekende badkamers op de bouwplaats.