PIONIERS IN PREFAB BADKAMERS

De toekomst van de bouw ligt bij prefab.

Ontdek het zelf

Kant en klare toiletunit

Win veel tijd met een kant en klare toiletunit

Bij het bouwen of verbouwen kost het plaatsen van het sanitair veel tijd. Er komen diverse vakmensen aan te pas, zoals de elektricien, tegelzetter en de installateur. Werk je aan een bouwproject met meerdere woningen of panden, dan is dit tijdrovend en kostbaar. Een kant en klare toiletunit kan de oplossing zijn om lange bouwtijden te voorkomen. Een kant en klare toiletunit wordt als één compleet geheel in een woning of pand geïnstalleerd. Na plaatsing hoeft de unit enkel nog aangesloten te worden op de watertoevoer en afvoer en is dan direct klaar voor gebruik.

Neem contact op

Wat zijn de voordelen van kant en klare toiletunits

Kant en klare toiletunits zijn voorzien van alle benodigdheden en worden plug & play aangeleverd. Je kunt je voorstellen dat dit veel voordelen biedt. Alle units zijn gefabriceerd in de werkplaats van SANU en door ervaren en deskundige medewerkers. Wanneer je voor je project kant en klare toiletunits bestelt, dan is dit ook het enige wat je hoeft te doen. Voor de toiletruimtes hoef je geen vakmensen meer in te huren, je hebt helemaal geen omkijken meer naar de toiletruimtes van je project. Combineer je de kant en klare toiletunits met kant en klare badkamers, dan is het sanitair al volledig geregeld en profiteer je van enorme tijdwinst.

Een toiletunit kant en klaar van SANU

SANU mag als een expert gezien worden op het gebied van prefab sanitaire ruimtes. Wij maken kant en klare badkamers, maar ook een aparte toiletunit kant en klaar is bij ons te bestellen. Met onze prefab sanitair ruimtes, kun je de productietijd op de bouw voor badkamers en sanitair met 90% terugbrengen. Wij doen alles in eigen beheer en bieden ook de mogelijkheden voor een toiletunit of badkamerunit op maat. Heb je interesse om met ons samen te werken voor jullie projecten? Vul het online terugbelverzoek in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact op.

Wil je hier meer info over ontvangen? Wij helpen graag verder!

De toekomst van de bouw is hier

ONTDEK ONZE BADKAMERS