PIONIERS IN PREFAB BADKAMERS

De toekomst van de bouw ligt bij prefab.

Ontdek het zelf

Kant en klare douchecabine

Een kant en klare douchecabine is snel geplaatst

Heb je bij het maken van de planning voor je bouwproject te maken met tijdsdruk? Tijd is geld wordt er wel eens gezegd en dit klopt ook. Toch kun je door middel van de juiste keuzes, tijd besparen en zo een betere planning maken. Dit kan, als je kiest voor een kant en klare douchecabine in plaats van een traditioneel gebouwde douche. De kant en klare douchecabine hoeft alleen geplaatst en aangesloten te worden, een klus dat twee tot drie uur in beslag neemt. Dit is een groot verschil als je deze bouwtijd vergelijkt met de bouwtijd van een traditioneel gebouwde douche. Met een kant en klare douchecabine kies je voor tijdbesparing zonder kwaliteitsverlies.

Neem contact op

Moderne en luxe kant en klare douchecabines

Het plaatsen van kant en klare douchecabines in je project, is een moderne bouwmethode waar SANU helemaal in geloofd. In onze werkplaats met een oppervlak van 2.500 m², staan onze deskundige medewerkers klaar om iedere kant en klare douchecabine, toilet of volledige badkamer te bouwen. Wij maken onze kant en klare douchecabines compleet af, je hoeft er zelf niets meer aan te doen. De douchecabine bevat alles wat je nodig hebt, inclusief verlichting, kranen, douchekop, zeepplankjes en handdoekenrekken. Tevens is de douche betegeld met moderne vloer- en wandtegels. Uiteraard is alle sanitair van gerenommeerde merken, zodat je een hoogwaardige en duurzame douche aan je klanten kunt aanbieden.

Een douchecabine kant en klaar van SANU

Een douchecabine kant en klaar plaatsen kan met de cabines van SANU. Wij zijn gestart in 2004 als een kleine onderneming en zijn inmiddels uitgegroeid tot een onderneming met grote invloed in de bouwwereld. Toch zijn wij een hecht familiebedrijf gebleven en met onze prefab sanitaire ruimtes transformeren wij de bouwbranche. Hoeveel kant en klare douchecabines je ook nodig hebt, wij kunnen projecten aan van enkele tientallen tot honderden stuks. Neem gerust contact met ons op om te zien wat wij voor jullie project kunnen betekenen.

Wil je hier meer info over ontvangen? Wij helpen graag verder!

De toekomst van de bouw is hier

ONTDEK ONZE BADKAMERS