PIONIERS IN PREFAB BADKAMERS

De toekomst van de bouw ligt bij prefab.

Ontdek het zelf

Kant en klare douche

Het gemak van een kant en klare douche

Moeten er ruimtes voorzien worden van een douche? Dan zijn hier grofweg twee methodes voor, namelijk via traditionele bouw een douche in de ruime zelf bouwen of een kant en klare douche plaatsen. Een klant en klare douche is een prefab douche die in een werkplaats is geassembleerd. De kant en klaar douche is geheel klaar voor gebruik. De ruimte is betegeld en voorzien van alle sanitaire voorzieningen. Ook units met douche en toilet zijn beschikbaar. De volledig unit wordt als één geheel geplaatst. Een installateur hoeft de kant en klare douche alleen nog maar op de noodzakelijke leidingen aan te sluiten.

Neem contact op

Met kant en klare douches tijd besparen

Een douche op traditionele wijze bouwen, kost relatief veel tijd. Het is een ruimte waar veel aandacht aan moet worden besteed. De ruimte moet immers waterdicht zijn en diverse vakmensen kunnen nooit tegelijkertijd aan het werk. Eerst moeten de leidingen gefreesd en gelegd worden, voordat de tegelzetter kan betegelen en de installateur het sanitair kan plaatsen. Er hoeft maar iets fout te te lopen en je hele planning klopt niet meer. Met kant en klare douches gaat plannen veel makkelijker. Je hoeft geen vakmensen in te plannen, want de complete douche wordt in de werkplaats gebouwd. Twee tot drie uurtjes per douche inplannen voor aansluiting van de leidingen is voldoende.

Bestel je douche kant en klaar bij SANU

Als hecht familiebedrijf, is SANU al meer dan tien jaar actief op de markt van prefab sanitaire ruimtes. Met een douche kant en klaar, kunnen wij je behoorlijk ontlasten en kun jij een sluitende planning opstellen. Naast tijd- en kostenbesparing, profiteer je ook van een schone werkplek en de kans op kwaliteitsproblemen is nagenoeg nihil. Wij hebben in ons assortiment diverse soorten sanitaire ruimtes, zoals een douche kant en klaar, maar ook met toilet of een aparte toiletunit. Desgewenst kunnen wij ook een prefab douche op maat ontwerpen.

Wil je hier meer info over ontvangen? Wij helpen graag verder!

De toekomst van de bouw is hier

ONTDEK ONZE BADKAMERS