PIONIERS IN PREFAB BADKAMERS

De toekomst van de bouw ligt bij prefab.

Ontdek het zelf

Kant en klare badkamer unit

Flexibel, snel en goedkoop met een kant en klare badkamer unit

Steeds meer bouwprojecten staan bloot aan een hoge tijdsdruk en kosten moeten zo laag mogelijk zijn. Er heerst krapte in de woningmarkt, dus snel bouwen is noodzakelijk. Maar snel bouwen is niet altijd mogelijk en al helemaal niet bij traditionele bouw. Vaak gaat dit ten koste van de kwaliteit van het opgeleverde werk. Als het om badkamers gaat, dan valt hier erg veel tijdwinst te behalen en is er op kosten te besparen. Dit gaat niet met traditionele bouw, maar wel met het plaatsen van een kant en klare badkamer unit. De unit wordt in de fabriek geheel waterdicht klaargemaakt en voorzien van alle gewenste sanitair. Vervolgens wordt de kant en klare badkamer unit als één geheel geplaatst. Hier kan het traditioneel plaatsen van een badkamer niet tegenop.

Neem contact op

Een kant en klare badkamer unit plaatsen gaat snel en efficiënt

Bij een kant en klare badkamer unit plaatsen, is het enkel van belang dat je alle aansluitpunten voor leidingen en elektriciteit in orde hebt. De prefab badkamer wordt naar de bouwplaats gereden, waar deze afhankelijk van het type constructie en het aantal verdiepingen op een bepaalde manier wordt geplaatst. Een unit kan bijvoorbeeld horizontaal in het gebouw worden geplaatst, maar met hulp van een hijskraan ook verticaal. Na het installeren hoef je aan de badkamer niets meer te doen, immers de badkamer is in de fabriek al direct klaar voor gebruikt gemaakt. Op deze manier kun je voor de bouw van badkamers tot wel 90% minder tijd kwijt zijn.

Laat SANU een kant en klare badkamer unit installeren

Wil jij ook besparen op tijd en kosten voor het bouwen van badkamers voor je bouwproject? Met traditionele bouw is dit niet mogelijk en het zou zelfs zo kunnen zijn dat je zelfs meer tijd kwijt bent dan ingecalculeerd. Met een kant en klare badkamer unit installeren door SANU weet je wel zeker dat je tijd en kosten bespaart. Daarbij hoef je niet in te leveren op kwaliteit. Wij garanderen juist hoogwaardige kwaliteit, waarbij wij de meeste onderdelen van de badkamer in eigen productie hebben. Neem contact met ons op als je meer wilt weten over het installeren van een kant en klare badkamer unit, wij lichten je graag uitgebreid voor.

Wil je hier meer info over ontvangen? Wij helpen graag verder!

De toekomst van de bouw is hier

ONTDEK ONZE BADKAMERS