PIONIERS IN PREFAB BADKAMERS

De toekomst van de bouw ligt bij prefab.

Ontdek het zelf

Kant en klaar toilet

Een kant en klaar toilet is gemakkelijk en snel

Werk je aan een bouwproject waar je meerdere separate toiletruimtes moet bouwen? Hoewel een toilet een kleine ruimte betreft, gaat er voor de bouw toch de nodig tijd in zitten. Zowel het toilet als het aanwezig fonteintje moeten goed waterdicht aangesloten worden. Bij een verbouw van een complex kan het zomaar zijn dat leidingen nog aangelegd moeten worden. Een toiletruimte vergt ook tijd vanwege het betegelen van de ruimte. Uiteraard moet dit ook secuur gebeuren. Met meerdere toiletruimtes in een complex, ben je totaal best veel tijd kwijt. Als je onder tijdsdruk komt, dan doe je er goed aan om de optie van een kant en klaar toilet te overwegen.

Neem contact op

Waarom kiezen voor kant en klaar toiletten?

De belangrijkste reden om te kiezen voor kant en klaar toiletten, is de grote tijdbesparing die je hiermee bereikt. Op het totale project zou je zomaar een 20% extra tijd kunnen overhouden, doordat jullie zelf geen toilettenruimtes meer hoeven te bouwen. De tijdbesparing kan nog meer oplopen als je kiest voor een volledige kant en klaar badkamer. De badkamer units worden als één geheel op de juiste locatie geplaatst. Enkel de aansluitingen moeten verbonden worden. In totaal zal het installeren en aansluiten twee tot drie uur duren. Een ander voordeel is dat je schone werkplekken houdt. Een kale ruimte waar de unit geplaatst moet worden, is voldoende. Na installatie is er geen onderscheid meer te zien met een traditioneel gebouwde toiletruimte.

Een toilet kant en klaar van SANU

Een toilet kant en klaar van SANU, is een toiletruimte met de hoogwaardige kwaliteit van een traditioneel gebouwd toilet. Naast een toilet kant en klaar, is er ook de mogelijkheid van toilet met douche of wastafel. Hoewel onze standaard kant en klaar toilet vrijwel altijd voldoet aan de wensen van onze klanten, is het mogelijk om jouw wensen toe te voegen met een prefab toilet op maat. Neem hiervoor contact met ons op, er is namelijk veel mogelijk.

Wil je hier meer info over ontvangen? Wij helpen graag verder!

De toekomst van de bouw is hier

ONTDEK ONZE BADKAMERS