Installatie Prefab Badkamers

Een prefab badkamer installeren kan binnen twee uur.

Installeer tot 25 prefab badkamers op één dag

Er is een breed scala aan opties beschikbaar in de zin van hoe de badkamers fysiek worden opgetild, gemanoeuvreerd en binnen de constructie worden geplaatst. De methode die voor een bepaald project wordt gekozen, hangt af van vele factoren, waarbij rekening wordt gehouden met het type constructie, het aantal verdiepingen, de volgorde van de bouw en meer.

WATERDICHT VERPAKT

Een belangrijk voordeel van het gebruik van prefab badkamers, is dat ze worden gebouwd in een strikte, op kwaliteit gecontroleerde fabrieksomgeving. Maar hoe blijft de uitstekende kwaliteit tijdens het logistieke proces richting de bouwplaats precies behouden? Zodra de prefab badkamerunits gereed zijn in productie, worden ze verpakt in een op maat gemaakte waterdichte en weerbestendige verpakking. De verpakking wordt geseald met een speciale brander voor krimphoezen, waardoor de badkamer weersbestendig is.

HORIZONTALE INSTALLATIE

In het geval van horizontale installatie van de prefab badkamer, wordt deze uit de vrachtwagen gehesen en normaal gesproken op een laadplatform op het beoogde installatieniveau geplaatst. Vanaf hier wordt de badkamerunit horizontaal door een opening in de zijkant het gebouw in gereden met een palletwagen. Deze vorm van installatie is flexibel en laat ruimte voor wijzigingen in de planning.

VERTICALE INSTALLATIE

Verticale installatie is gebaseerd op het feit dat badkamers van de vrachtwagen rechtstreeks naar hun uiteindelijke locatie op de beoogde installatievloer worden gehesen. Dit biedt echter een zeer snelle en praktische optie in laagbouw met complete prefabbetonconstructies. Hierbij worden de badkamers just-in-time geleverd voor de montage van de verdiepingsvloer in combinatie met de montage van het prefabbetonelement.

KORTE INSTALLATIETIJD

Alle installatietechniek eindigt op vooraf bepaalde verbindingspunten, zodat de prefab badkamer gemakkelijk kan worden aangesloten op locatie. Waar mogelijk worden laagdrempelige koppelingen gebruikt. De totale productietijd van de badkamer op locatie neemt met 90% af met een prefab badkamer. De voltooide badkamer is niet te onderscheiden van een hoogwaardige, op locatie gebouwde badkamer.

NIEUWSBERICHTEN