Hotels

Een prefab badkamer is niet meer weg te denken in de ontwikkeling van een nieuw hotel. Inmiddels worden geprefabriceerde badkamers gebruikt voor de bouw van hotels wereldwijd.

Prefab is de toekomst

Grote hoeveelheid aan dezelfde badkamers

Een prefab badkamer is bijna niet meer weg te denken in de hotelwereld. Prefab badkamers voor hotels zijn een snelle, goedkope én efficiënte manier om tijd en geld te besparen tijdens de bouw van een nieuw hotel. Kant en klare units kunnen in grote aantallen opgeleverd worden: van een paar tientallen tot honderden pods. Prettig wanneer je meerdere etages of kamers wilt voorzien van een badkamer in dezelfde stijl. Onze ontwerpers gaan dan ook graag voor jou aan de slag.

IMG_0927-2-min
prefab-badkamers-background-min

SNELLER & SLIMMER BOUWEN

Onze badkamers worden in onze eigen fabriek gemaakt, dus je blijft zonder een hoop bouwafval of rommel achter. Buiten dat kunnen projecten aanzienlijk versneld worden. Dit bespaart niet enkel op algemene bouwkosten, maar voorziet de eindklant ook van een vervoegde openingstijd en dus eerdere operationele inkomsten.

  • Bespaar een hoop kosten, drukte en personeelsmanagement. 
  • Beschik over een schone en georganiseerde bouwplaats
  • Bouw gemiddeld 30% sneller met kant- en klare badkamers

CONTROLE OP KWALITEIT

Alle badkamers op de productielijn ondergaan een kwaliteitscontrole aan het einde van iedere fase. Dit betekent dat een badkamer op minimaal 8 verschillende momenten wordt gecontroleerd. Na de visuele checks, zijn de badkamers onderhevig aan controles voor het leidingwerk en de elektra. 

  • Iedere badkamer heeft een eigen paspoortnummer en is gebundeld met de relevante testdocumentatie 
  • Meer dan 100 verschillende ‘checkboxes’ voor de kwaliteitscontrole
prefab-badkamers-kwaliteitscontrole
waterafdichting-badkamer-DIN

WATERDICHTING VOLGENS DIN

Condensvorming kan plaatsvinden achter de tegels en gevangen blijven zitten. Wanneer de badkamer wordt afgedicht volgens de  DIN 18534, kan condens de ondergrond niet bereiken. Bij wandtegels kan het voorkomen dat deze gaan verkleuren als hier niet goed op wordt gelet. Het verdwijnen van de douchebak en de opmars van de volledig betegelde douchehoeken maken de badkamer alleen maar nog gevoeliger voor deze zaken. Dat is waarom wij werken volgens een strenge norm voor waterdichting.

VRIJHEID IN DESIGN

Een prefab badkamer voor een hotel door SANU is altijd op maat gemaakt. Zo weet je dat hij perfect past op de water- en elektriciteitsaansluitingen. Nadat onze badkamers klaar en geleverd zijn, zorgen onze monteurs voor de installatie en montage.

  • Ongelimiteerde mogelijkheden in ontwerp
  • Strakkere afwerking dan traditioneel gebouwde badkamers 
IMG_0955-2-min

BENIEUWD NAAR WAT WIJ VOOR JULLIE KUNNEN BETEKENEN?