Prefab Badkamers voor Hotels

Prefab badkamers voor hotels zijn een slimme en efficiënte manier van bouwen

2 tot 4 maanden minder bouwtijd

Een prefab badkamer voor hotels is bijna niet meer weg te denken. Prefab sanitaire units voor hotels zijn een snelle, goedkope én efficiënte manier om tijd en geld te besparen tijdens de bouw van een nieuw hotel. Kant en klare badkamerunits kunnen in grote aantallen opgeleverd worden: van een paar tientallen tot honderden pods. Prettig wanneer je meerdere etages of kamers wilt voorzien van een prefab badkamer in dezelfde stijl. Onze ontwerpers gaan dan ook graag voor jou aan de slag.

Prefab-badkamerunit-hotel

SNELLER ZONDER IN TE LEVEREN OP KWALITEIT

Onze prefab badkamers voor hotels worden in de fabriek gemaakt, dus je blijft zonder een hoop bouwafval of rommel achter. Buiten dat kunnen projecten aanzienlijk versneld worden. Dit bespaart niet enkel op algemene bouwkosten, maar voorziet de eindklant ook van een vervoegde openingstijd en dus eerdere operationele inkomsten.

  • Bespaar een hoop kosten, drukte en personeelsmanagement.
  • Beschik over een schone en georganiseerde bouwplaats
  • Bouw gemiddeld 30% sneller met kant- en klare badkamers

CONTINU CONTROLE OP KWALITEIT

Alle prefab badkamerunits op de productielijn ondergaan een kwaliteitscontrole aan het einde van iedere fase. Dit betekent dat een badkamerunit op minimaal 8 verschillende momenten wordt gecontroleerd. Na de visuele checks, zijn de badkamers onderhevig aan controles voor het leidingwerk en de elektra.

  • Iedere prefab badkamer heeft een eigen paspoortnummer en is gebundeld met de relevante testdocumentatie
  • Meer dan 100 verschillende ‘checkboxes’ voor de kwaliteitscontrole
prefab-badkamer-kwaliteit
waterdichting-prefab-badkamer

WATERDICHT VOLGENS DIN

Condensvorming kan plaatsvinden achter de tegels en gevangen blijven zitten. Wanneer de prefab badkamerunit wordt afgedicht volgens de  DIN 18534, kan condens de ondergrond niet bereiken. Bij wandtegels kan het voorkomen dat deze gaan verkleuren als hier niet goed op wordt gelet. Het verdwijnen van de douchebak en de opmars van de volledig betegelde douchehoeken maken de badkamer alleen maar nog gevoeliger voor deze zaken. Dat is waarom wij werken volgens een strenge norm voor waterdichtheid.

VRIJHEID IN DESIGN

Een prefab badkamer voor een hotel door SANU is altijd op maat gemaakt. Zo weet je dat hij perfect past op de water- en elektriciteitsaansluitingen. Nadat onze badkamers klaar en geleverd zijn, zorgen onze monteurs voor de installatie en montage.

  • Ongelimiteerde mogelijkheden in ontwerp
  • Strakkere afwerking dan traditioneel gebouwde badkamers

Meer informatie nodig? Neem contact op met onze specialisten

NIEUWSBERICHTEN