Heb je vragen voor ons?

Neem contact met ons op of bezoek het SANU kantoor.

KANTOORTIJDEN

Neem contact met ons op.

  • Ma-Vrij: 07.00–17.30
  • Zat: 08.30–15.00
Documentatie
HOTELS

Prefab badkamers voor hotels

Prefab badkamerunits worden gebruikt voor de bouw van hotels wereldwijd, omdat ze de bouwtijd verkorten en projecten winstgevender maken.

Prefab badkamerunits bieden eerdere operationele inkomsten

“Tijd is geld”. Bij de ontwikkeling van een hotel kunnen vertragingen bij de bouw ervoor zorgen dat de opening met maanden wordt uitgesteld, waardoor de potentiële operationele inkomsten worden vertraagd. Om hotelbouw te vergemakkelijken en mogelijke tekorten aan arbeidskrachten te vermijden, wenden ontwikkelaars zich tot het gebruik van prefab.

Badkamers kunnen een gedoe zijn bij het bouwen van een hotel, omdat ze opvallen als het meest uitdagende en complexe onderdeel van een kamer. Het traditioneel bouwen van een badkamer tot 10 of meer verschillende vaklui vergen, waardoor er veel beweging op de bouwplaats komt en het risico op schade aan eerder voltooid werk groter wordt.

Door voor prefab badkamers hotel te kiezen, elimineer je de risico’s en bespaar je als resultaat aanzienlijk tijd en geld. SANU ondersteunt jullie graag bij het sneller opleveren van een volgend project, zonder concessies te doen aan de kwaliteit.

Voordelen prefab badkamers hotel

REDUCEER HERSTELWERKZAAMHEDEN

Het repetitieve karakter van de productie van prefab badkamers elimineert defecten.

Vergroot veiligheid BOUWPLAATS

Minder beweging op de bouwplaats, staat gelijk aan minder kans op ongelukken.

Verkort de tijdlijn

Eerder operationele inkomsten, lagere algemene bouwkosten en minder arbeidsuren.

ÉÉN AANSPREEKPUNT

Met slechts één aanspreekpunt voor de badkamers kun je jezelf concentreren op andere delen van het project.

VEELGESTELDE VRAGEN

Prefab badkamers worden plug&play geleverd met sanitair, elektra en aansluitverbindingen. De materialen voor de badkamer kunnen in geheel worden aangepast.

De pijpen van de prefab badkamer zullen worden verlengd buiten de unit om ze te verbinden met het leidingwerk van de constructie.

Alle prefab badkamers worden geleverd met een garantie van 7 jaar, die alles dekt behalve gebruikelijke slijtage, scheuren en verkeerd gebruik van de badkamerunits.

Roemer-contact

Roemer Schouwenaars – Business Developer

Neem contact op!

Benieuwd naar de mogelijkheden van prefab badkamers in jullie project? Bel ons of vul het formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.