REVOLUTIONIZING SANITARY SPACES

The future of construction belongs to prefab.

Discover it yourself

Prefab toiletgebouw

Plaats een prefab toiletgebouw om tijd te besparen

Er zijn bouwprojecten waar je te maken krijgt met het plaatsen van veel toiletruimtes. Denk aan een hotel waar alle hotelkamers voorzien moeten worden van een toilet of een studentencomplex. Je berekent voor de planning van het project, een bepaalde tijd voor het bouwen van een toiletruimte. Als je nagaat welke werkzaamheden er in een dergelijke kleine ruimte plaats moeten vinden, dan valt dit ongetwijfeld tegen. Juist aan een toiletruimte wil je niet teveel tijd spenderen, maar je wilt wel kwaliteit leveren. Je moet dus kijken in hoeverre je tijdwinst kunt behalen op het bouwen van de toiletruimtes. Tijdwinst behaal je zeker, als je gebruikmaakt van een prefab toiletgebouw.

Contact us

Wat zijn de voordelen van prefab toiletgebouwen?

Het belangrijkste voordeel van prefab toiletgebouwen, is de enorme tijdwinst die je kunt behalen. Reken maar uit wat je tijdvoordeel zal zijn als je prefab toiletgebouwen laat plaatsen voor een groot project van tientallen tot honderden units. Je hoeft geen tijd te berekenen voor de elektricien, de installateur, loodgieter of tegelzetter. Een prefab toiletgebouw wordt in de werkplaats volledig geassembleerd. Op de bouwplaats zal het installeren en aansluiten ongeveer twee tot drie uur duren. Je hebt daarna een toiletgebouw dat niet onderdoet voor een traditioneel gebouwde toiletruimte. Het plaatsen van prefab toiletgebouwen levert geen stof of vuil op, dus je houdt de bouwplek schoon.

Een toiletgebouw prefab plaatsen door SANU

Met een prefab toiletgebouw van SANU heb je de zekerheid van hoogwaardige kwaliteit en een toiletgebouw dat is ingericht met sanitair van gerenommeerde merken. Wanneer je interesse hebt om een toiletgebouw prefab te laten plaatsen, betrek ons dan bij jullie planning. Zo kunnen wij onze planning met jullie planning laten aansluiten en zullen de toiletgebouwen in het juiste stadium geleverd worden. Daarbij bespreken we ook de meest handige wijze waarop de units geplaatst worden, zoals door middel van verticale of horizontale installatie. Neem gerust contact met ons op als je met ons wilt samenwerken.

Wil je hier meer info over ontvangen? Wij helpen graag verder!

The future of construction is here

Discover our bathrooms