PIONIERS IN PREFAB BADKAMERS

De toekomst van de bouw ligt bij prefab.

Ontdek het zelf

Douche toilet unit

Kies voor een douche toilet unit van hoge kwaliteit

Een prefab sanitaire ruimte kan de voorkeur hebben boven een traditioneel gebouwde badkamer. Vooral bij grote projecten, neemt de bouw van traditioneel gebouwde sanitaire ruimtes veel tijd in beslag. Je moet verschillende vakmensen inhuren, zoals de installateur, de tegelzetter en de elektricien. Er moeten allerlei leidingen in de muren gefreesd en aangelegd worden en je kunt te maken krijgen met complicaties. Hoe gemakkelijk is het dan als je een kant en klare douche toilet unit kunt plaatsen? Je hoeft dan enkel zorg dragen voor een kale ruimte en een aansluiting met de aan- en afvoeren.

Neem contact op

Tijdwinst met een prefab badkamer

Douche en toilet units zijn zeer geschikt voor de bouw en verbouw van hotels en studentenwoningen, maar ook voor de woning- en utiliteitsbouw. Het gebruik van douche en toilet units levert je enorme tijdbesparing op en de kwaliteit doet niet onder voor badkamers die traditioneel zijn gebouwd. Sterker nog, prefab douche en toilet units zijn volwaardige en compleet ingerichte badkamers. Uiteraard is een douchecabine en toilet ingebouwd, maar ook kranen en spiegels van gerenommeerde merken. De douche en toilet units zijn compleet betegeld, zodat ze enkel nog geplaatst en aangesloten hoeven te worden. Met prefab douche en toilet units reduceer je eventuele kwaliteits- of installatieproblemen, want alle problemen worden in de fabriek al opgemerkt

Bestel de unit douche en toilet bij SANU

Wil jij de bouw/verbouwtijd van je project drastisch verminderen? Dit kan met een unit douche en toilet van SANU. De prefab unit is geïnstalleerd binnen twee tot drie uur en dan heb je een compleet ingerichte douche en toilet. Onze sanitaire units worden in onze eigen werkplaats geproduceerd door deskundige bouwers. Je kiest bij ons uit enkele standaard kant-en-klare units. Als je bijzondere wensen hebt, dan is een unit op maat ook mogelijk. Betrek ons bij je project, dan zorgen wij voor een naadloze planning en perfecte levering en installatie van de units. Vul het contactformulier in, dan nemen wij direct contact met je op.

Wil je hier meer info over ontvangen? Wij helpen graag verder!

De toekomst van de bouw is hier

ONTDEK ONZE BADKAMERS