PIONIERS IN PREFAB BADKAMERS

De toekomst van de bouw ligt bij prefab.

Ontdek het zelf

Badkamer unit

Welke prefab badkamer unit kies jij?

Als jij je met bouw/verbouwprojecten bezighoudt, dan moet je de waarde van prefab bouw niet onderschatten. Maak je gebruik van prefab onderdelen, dan zul je in de planning tijd overhouden. Dit geldt helemaal voor een prefab badkamer unit. Badkamers behoren tot één van de meest bewerkelijke ruimtes tijdens een bouw of verbouw. Dit heeft alles te maken met leidingwerk dat waterdicht en uit het zicht geïnstalleerd moet worden. Met een prefab badkamer unit is dit niet meer van toepassing. Je planning zal sowieso heel anders zijn. Een badkamer unit hoeft alleen maar geplaatst en aangesloten te worden.

Neem contact op

Kies de badkamer units van SANU die je nodig hebt

Voor professionele badkamer units zit je bij SANU altijd goed. Al meer dan tien jaar bouwen wij prefab badkamer units in onze eigen werkplaats. Bij ons heb je keuze uit verschillende soorten badkamerunits. Wil je een complete badkamer met toilet, douche en wastafel of ben je op zoek naar een apart toilet met fontein? Hiervoor hebben wij enkele standaard kant-en-klaar modellen, waar je een keuze uit kunt maken. Heb je toch nog aanvullende wensen? Neem dan eens contact op om de mogelijkheden voor een prefab badkamer op maat te bespreken. Welke soort badkamer units je ook kiest, wij garanderen altijd een hoge kwaliteit.

Koop een unit met badkamer bij SANU en bespaar tijd

De meeste bouwprojecten moeten strak gepland worden. Tijd en kosten zijn belangrijke factoren, waar altijd druk op staat. Werk je met SANU samen en plaats je een unit met badkamer voor de bouw van je project, dan profiteer je van tijd- en kostenbesparing. Jij hoeft alleen maar je prefab badkamer uit te zoeken, de rest doen wij. Enkel plaatsing en installatie is nodig om je project te voorzien van prachtige badkamers, die betreffende de kwaliteit niet onder doen voor traditioneel gebouwde badkamers.

Wil je hier meer info over ontvangen? Wij helpen graag verder!

De toekomst van de bouw is hier

ONTDEK ONZE BADKAMERS