162 prefab sanitaire ruimtes voor Van Zanten Bouw

Nieuwsbericht | 31 maart 2021

In opdracht van Van Zanten Bouw realiseert SANU aan de Berberisweg in Rotterdam de sanitaire ruimtes van 84 woningen. De appartementen zijn bestemd voor de sociale huur. Alle badkamers worden opgeleverd in Q4 van 2021.

HEDENDAAGSE EISEN

De badkamers, bestaande uit meerdere modellen, worden in onze fabriek geproduceerd en kant- en klaar naar de projectlocatie getransporteerd, waarna ze eenvoudig geplaatst en geïnstalleerd zullen worden. De badkamers voldoen aan de hedendaagse eisen en zijn kwalitatief en functioneel ontworpen.

PREFAB BOUWEN
Prefab bouwen biedt, zeker bij de huidige krapte op de woningmarkt, veel kansen. Het is een manier om duurzaam, snel, kwalitatief hoogwaardig en betaalbaar te bouwen. Van Zanten Bouw ziet in prefab badkamers een oplossing om de de bouwtijd aanzienlijk te verkorten.